Yhteystiedot / Riihimäki / Palvelut Hämeenlinna

Katon tarkastus, korjaus ja huolto – Hämeenlinna

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katot Hämeenlinnassa ja Kanta-Hämeen alueella.

Pyydä tarjous »

Yhteystiedot / Riihimäki / Palvelut Hämeenlinna

Katon tarkastus, korjaus ja huolto – Hämeenlinna

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katot Hämeenlinnassa ja Kanta-Hämeen alueella.

Pyydä tarjous »

Kattotyöt Kanta-Häme:

Kattotutka Riihimäki
010 680 4090

Tehtaankatu 13 B, 11710 Riihimäki

Kattoremontit ja monipuoliset kattotyöt Hämeenlinnassa ja koko Kanta-Hämeessä

Palvelukonseptimme kolme askelta vesikaton hyvinvointiin ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjauksetja kattohuollot. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden sekä julkisten rakennusten katot katemateriaalista ja kattotyypistä riippumatta.

Kattoremontit onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna, johon sisältyvät kattotarkastus, remontin suunnittelu, toteutuksen sekä ylläpito 25 vuodeksi.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Hämeenlinnassa ja koko Kanta-Hämeen alueella hoitaa Kattotutka Riihimäki.

Yhteyshenkilöt

Henry Vänttilä
010 680 4090

Aluepäällikkö

henry.vanttila(at)kattotutka.fi

Asiakaskokemuksia Hämeenlinna

Katso, mitä asiakkaamme sanovat meistä ja tekemistämme kattotöistä Kanta-Hämeen alueella.

Tunnettuja referenssikohteitamme Hämeenlinnan seudulla ovat esimerkiksi Hämeenlinnan Piparkakkutalo ja Kylmäkosken kirkko.

Lue asiakaskokemuksia »
Katso referenssikohteitamme »

Kylmäkosken kirkon uusittu kuparikatto
Vesikaton kuntotarkastus perustuu pääosin pintapuolisiin, mutta myös pienimuotoisesti rakenteisiin kohdistuviin, rakenteita rikkomattomiin tarkastusmenetelmiiin.

Kuka kävi viimeksi katolla – tarkastus on katon ylläpidon perusta

Kuntotarkastus on katon ylläpidon perusta. Kattotarkastuksen avulla selvitetään katon todellinen tilanne sekä sen tulevat korjaustarpeet. Kattotarkastuksistamme tehdään aina myös selkeä kuvallinen raportti, jonka pohjalta on helppo varautua katon kunnossapitoon pidemmälläkin tähtäimellä.

Koulutetut kattotarkastajamme  tarkastavat niin taloyhtiöiden kuin kiinteistöjen ja julkisten rakennustenkin katot kattotyypistä ja katemateriaalista riippumatta oikeaa tarkastusmenetelmää hyödyntäen.

Tutustu tarkastuksiin tarkemmin »

Katon korjaus Hämeenlinna

Yleisiä katon korjauksia ovat mm.

 • Vesikaton yksityiskohtien sekä jiirien korjaukset
 • Räystäsalueen korjaukset
 • Suojapeltien uusimiset
 • Katon vuotokorjaukset
 • Räätälöidyt peltikorjaustyöt
 • Kattotiilien vaihtamiset
 • Katon oikaisut

Oli kyse sitten taloyhtiöstä, liikekiinteistöstä tai julkisesta rakennuksesta, Riihimäen toimipisteestämme löytyy vahva osaaminen ja oikeat ammattilaiset monipuolisiin katon korjauksiin. Meillä on kokemusta niin peltikattojen, kermikattojen, kuparikattojen kuin tiilikattojenkin korjauksista Hämeenlinnassa ja Kanta-Hämeen alueella.

Tutustu korjauksiin tarkemmin »

Katon korjaus peltikatolla
Vesikourujen puhdistus on osa katon säännöllistä huoltoa

Säännöllinen ja ennakoiva kattohuolto

Huoltamaton vesikatto voi aiheuttaa lukuisia ongelmia kiinteistössä, aiheuttaen merkittäviä kustannuksia. Säännöllinen ja ennakoiva kattohuolto onkin paras tapa varautua ja säästää katon kustannuksissa.

Kattohuollon sisältö voidaan räätälöidä aina asiakkaan tarpeen mukaisesti. Laaja kattohuoltosopimus sisältää säännölliset ja kokonaisvaltaiset huoltokäynnit, useimmissa tapauksissa 1-2 kertaa vuodessa, sopimuksen mukaan. Kattohuollon voi tilata myös kertaluonteisesti tai vain tiettyyn tarpeeseen.

Tutustu kattohuoltoon tarkemmin »

Kattoremontti Hämeenlinna

Kattoremontin suunnittelun, kustannusarvion ja toteutuksen tulisi perustua aina faktoihin. Ennen remontin varsinaista suunnittelua katolle kannattaakin teettää puolueeton kattotarkastus. Tarkastukseen perustuen luotettava kattourakoitsija osaa mitoittaa remontin oikein ja pystyy kertomaan etukäteen, millainen ratkaisu olisi kestävin ja kustannustehokkain juuri teidän katollenne.

Teemme taloyhtiöiden ja kiinteistöjen kattoremontit pelti-, kupari- ja huopakatoille vuosien kokemuksella, turvallisuudesta tinkimättä ja aina kyseisen katon vaatimilla menetelmillä. Hämeenlinnassa kattoremontit toteuttaa Kattotutka Riihimäki. Kattoremontti voidaan totetuttaa myös ELINKAARIKATTO® -palveluna 25 vuoden täystakuulla saumapeltikatolle ja kermikatolle

Tutustu kattoremontteihin tarkemmin »

ELINKAARIKATTO® – kattokvartaali on 25 vuotta
Kattopalvelut Hämeenlinna – Piparkakkutalo

Vaativa kattoremontti – Piparkakkutalo Hämeenlinna

Piparkakkutalona tunnettu rakennus on yksi merkittävä nähtävyys Hämeenlinnan niin vähäksi jääneiden vanhojen rakennusten joukossa. Kattotutkan osaamisella tehtiin kattoremontti lähes 100 vuotta vanhalle katolle.

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

Kylmäkosken kirkon uusittu kuparikatto

Kylmäkosken kulttuurihistoriallisesti arvokas kirkko suljettiin talvella 2011 kosteusvaurioista johtuvien sisäilmaongelmien vuoksi. Kunnostustyöt aloitettiin kirkon monimuotoisen katon uusimisella ja uuden kuparikaton tekijöiksi valittiin Kattotutkan kokeneet peltisepät.

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

Kattopalvelut Hämeenlinna – Kylmäkosken kirkko
IKIKOURU®: n asennus katolla

IKIKOURU® -kourusaneeraus on ratkaisu vuotaviin vesikouruihin

Saumaton ja ruostumaton IKIKOURU® on kustannustehokas ratkaisu vanhojen ja vuotavien vesikourujen korjaukseen.

IKIKOURU® soveltuu kaikille kattotyypeille niin rivipelti-, huopa-, muotopelti- kuin tiilikatoillekin. Työmenetelmät voivat vaihdella kattotyypeittäin.

Tutustu IKIKOURU®-ratkaisuun tarkemmin »

 

Peltikaton maalaus Hämeenlinna

Suomessa peltikatto altistuu hyvin erilaisille sääolosuhteille ja jos maalipintaan tulee syystä tai toisesta vaurioita, alkaa korroosion kehittyminen peltikatteessa. Jos katolla ei ole säännöllistä kattohuoltoa, pääsee pelti helposti ruostumaan ja voi kulua puhki jopa muutamassa vuodessa.

Peltikaton maalaus kannattaakin suorittaa ajoissa, sillä huoltomaalauksen ansiosta muutoin ehjän katteen elinkaarta on mahdollista jatkaa jopa 15 vuotta.

Tutustu katon maalaukseen tarkemmin »

 

Peltikaton huoltomaalaus
Vuototarkastuksen lähtökohtana on paikantaa katolla oleva vuotokohta ja korjata se niin pian kuin mahdollista

Mitä tehdä, kun katto vuotaa?

Oli kyseessä sitten rivitalo, kerrostalo, toimitila tai liikerakennus, kun katto vuotaa, vaatii se nopeita toimia. Mitä nopeammin vuotokohta paikannetaan ja saadaan paikattua sen suuremmalla todennäköisyydellä isommilta ongelmilta voidaan välttyä eikä vesi pääse vaurioittamaan vesikaton alapuolisia tiloja sekä rakenteita.

 1. Ota yhteyttä paikalliseen asiantuntijaasi: Kattotutka Riihimäki
 2. Katon vuototarkastus ja akuutti paikkaus
 3. Katon laajempi tarkastus, kun akuutti vuoto on paikattu
 4. Katon pysyvämpi korjaus ja muut jatkotoimenpiteet

Trustmary Reviews

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru