Referenssit / Kirkko Kylmäkoski

Kirkko, Kylmäkoski

Kylmäkosken kirkon uusittu kuparikatto

Monimuotoinen kuparikattoremontti osana Kylmäkosken kirkon suurempaa kunnostusta

Kylmäkosken kulttuurihistoriallisesti arvokas kirkko suljettiin talvella 2011 kosteusvaurioista johtuvien sisäilmaongelmien vuoksi. Kunnostustyöt aloitettiin kirkon monimuotoisen katon uusimisella ja uuden kuparikaton tekijöiksi valittiin Kattotutkan kokeneet peltisepät.

"Voin rehellisesti todeta, että tässä hankkeessa työnteosta sai nauttia myös valvoja. Hanke sijoittuu ehdottomasti pitkän rakennuttajaurani kärkikolmikkoon, ehkä jopa ykköseksi!"
Valvojana toiminut Hannu Järvinen Trebest Oy:stä.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Kanta-Häme:

Kattotutka Riihimäki
010 680 4090 Tutustu palveluihimme »
Monimuotoinen kuparikattoremontti osana Kylmäkosken kirkon suurempaa kunnostusta Monimuotoinen kuparikattoremontti osana Kylmäkosken kirkon suurempaa kunnostusta Monimuotoinen kuparikattoremontti osana Kylmäkosken kirkon suurempaa kunnostusta Monimuotoinen kuparikattoremontti osana Kylmäkosken kirkon suurempaa kunnostusta Monimuotoinen kuparikattoremontti osana Kylmäkosken kirkon suurempaa kunnostusta Monimuotoinen kuparikattoremontti osana Kylmäkosken kirkon suurempaa kunnostusta Monimuotoinen kuparikattoremontti osana Kylmäkosken kirkon suurempaa kunnostusta Monimuotoinen kuparikattoremontti osana Kylmäkosken kirkon suurempaa kunnostusta Monimuotoinen kuparikattoremontti osana Kylmäkosken kirkon suurempaa kunnostusta

Konesaumattu kuparikatto kestää aikaa

Kuparikaton elinikä on todella pitkä, kattotarkastuksissa olemme tavanneet jopa yli 100 vuotta vanhoja, ehjiä kuparikattoja!

Kupari on sitkeää ja pehmeää ja sopii siitä syystä erityisen hyvin monimuotoisille katoille, joita yleensä on esimerkiksi kirkkojen ja muiden arvokiinteistöjen katoilla. Kun uusi kuparikatto asennetaan, on se aluksi väriltään punertava. Ajan myötä kuparikate patinoituu vihertäväksi tai tummanruskeaksi, mutta on edelleen yhtä kestävä kuin kirkas kupari.

Lue lisää kuparikaton ominaisuuksista »

Kylmäkosken kirkon uusittu kuparikatto
Konesaumattu peltikatto Riihimäellä

Kattotutka Riihimäki hoitaa kattotyöt Kanta-Hämeessä

Palvelukonseptimme kolme askelta vesikaton hyvinvointiin ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden sekä julkisten rakennusten katot katemateriaalista ja kattotyypistä riippumatta.

Kattoremontit onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO®-palveluna, johon sisältyvät kattotarkastus, remontin suunnittelu, toteutuksen sekä ylläpito 25 vuodeksi.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Riihimäellä ja koko Kanta-Hämeen alueella hoitaa Kattotutka Riihimäki.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru