Referenssit / As Oy Kulmakartano

As Oy Kulmakartano, Jyväskylä

Taloyhtiön peltikattoremontti Jyväskylässä

Uusittu peltikatto peltisepäntyönä taloyhtiöön Jyväskylän keskustassa

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan As Oy Kulmakartanon alkuperäinen konesaumakatto uusittiin Kattotutkan toimesta peltisepäntyönä. Kohde sijaitsee vilkkaasti liikennöidyllä risteysalueella ja kiinteistössä toimii myös päiväkoti. Nämä seikat korostivat entisestään työturvallisuuden merkitystä kohteessa.

Remontin yhteydessä konesaumakattoa uusittiin noin 1200 m² ja sadevesijärjestelmä totetutettiin alkuperäisen mukaisesti tuplavesikouruin. Saneeraukseen sisältyi myös kermikatteen uusintaa noin 300 m². Lisäksi katot varusteltiin kattoturvatuottein ja sadevesijärjestelmien sulanapitokaapeloinnilla.

Remontti suoritettiin sääsuojan alla marraskuun 2019 ja helmikuun 2020 välisenä aikana. Hanke valmistui aikataulun mukaisesti.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Keski-Suomi:

Kattotutka Jyväskylä
010 680 4060 Tutustu palveluihimme »
Yleiskuva As Oy Kulmakartano 5 Yleiskuva As Oy Kulmakartano 4 Yleiskuva As Oy Kulmakartano 1 Yleiskuva As Oy Kulmakartano 2 Yleiskuva As Oy Kulmakartano 6 Yleiskuva As Oy Kulmakartano 7 Yleiskuva As Oy Kulmakartano 3 Yleiskuva As Oy Kulmakartano 8

Konesaumakatto kestää aikaa

Kattotutkan konesaumakatto, toiselta nimeltään rivisaumakatto, tehdään aina käsityönä Kattotutkan kokeneiden kattopeltiseppien osaamisella. Aito konesaumattu katto syntyy, kun peltirivit kiinnitetään kattoon pellin alta saumasta piilokiinnityksellä ja saumataan kiinni toisiinsa vesitiiviisti kaksinkertaisilla saumoilla. Konesaumatun peltikaton jokainen sauma tiivistetään tiivistysaineella sauman sisäisesti. Samaa menetelmää käytetään myös peltikaton läpivientien kohdalla.

Kestävä ja pitkäikäinen konesaumakatto soveltuu kaikenlaisiin kiinteistöihin: erillistaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin, arvorakennuksiin jne. Hyvin huollettuna konesaumattu katto voi kestää jopa yli 100 vuotta. Teemme konesaumattuja kattoja sekä sinkitystä epllistä että kuparista.

Lue lisää konesaumakatosta »

Konesaumattupeltikatto on oikein hoidettuna pitkäikäinen
Kissakosken vesivoimalaitos, kattoremontti Jyväskylä

Kattoremontit Jyväskylä

Kun täsmäkorjaukset eivät enää riitä on katon uusiminen, eli kattoremontti, ajankohtainen. Ennen remontin varsinaista suunnittelua katolle kannattaa teettää puolueeton kattotarkastus. Kattotarkastuksen pohjalta luotettava kattourakoitsija pystyy kertomaan jo etukäteen, millainen ratkaisu olisi kestävin ja kustannustehokkain juuri teidän katollenne.

Jyväskylän toimipisteestä löytyy mittava kokemus erilaisista kattoremonteista niin pelti-, huopa- kuin kuparikatoillekin. Saumapeltikatolle ja huopakatolle kattoremontti voidaan totetuttaa myös ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Tutustu kattoremontteihin tarkemmin »

Kaikki kattopalvelut Keski-Suomessa

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO®-palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella hoitaa Kattotutka Jyväskylä.

Tutustu tarkemmin palvelutarjontaamme Jyväskylässä »

Tarkastus on katon ylläpidon perusta
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru