Yhteystiedot / Jyväskylä / Palvelut Jyväskylä

Kattoremontti ja muut kattopalvelut – Jyväskylä

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katot Jyväskylässä ja koko Keski-Suomen alueella.

Pyydä tarjous »

Yhteystiedot / Jyväskylä / Palvelut Jyväskylä

Kattoremontti ja muut kattopalvelut – Jyväskylä

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katot Jyväskylässä ja koko Keski-Suomen alueella.

Pyydä tarjous »

Kattotyöt Keski-Suomi:

Kattotutka Jyväskylä
010 680 4060

Puuralantie 4, 40800 Vaajakoski

Monipuoliset kattoremontit ja kattopalvelut Jyväskylässä

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella hoitaa Kattotutka Jyväskylä.

Yhteyshenkilö

Mikko Nissinen
010 680 4060

Aluepäällikkö

mikko.nissinen(at)kattotutka.fi

Asiakaskokemuksia Keski-Suomi

Katso, mitä asiakkaamme sanovat meistä ja tekemistämme kattotöistä Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella.

Tunnettuja referenssikohteitamme Keski-Suomessa ovat esimerkiksi Vaajakosken vanha vesivoimala sekä Jämsän ammattiopisto.

Lue asiakaskokemuksia »
Katso referenssikohteitamme »

Vaajakosken vanha vesivoimala
Vesikaton kuntotarkastus perustuu pääosin pintapuolisiin, mutta myös pienimuotoisesti rakenteisiin kohdistuviin, rakenteita rikkomattomiin tarkastusmenetelmiiin.

Katon kuntotarkastus Jyväskylä

Kattotarkastus on katon ylläpidon perusta ja ensimmäinen askel kohti toimivaa kattoa. Kuntotarkastuksen avulla selvitetään katon todellinen tilanne sekä sen tulevat korjaustarpeet. Tarkastuksen ja siitä saadun raportin pohjalta on helppo varautua katon kunnossapitoon myös pidemmällä tähtäimellä.

Tarkastukset kannattaa teettää katon tarkastuksiin erikoistuneella ammattilaisella. Koulutetut kattotarkastajamme tarkastavat kaikenlaiset katot kattotyypistä ja katemateriaalista riippumatta aina oikeaa tarkastusmenetelmää käyttäen.

Tutustu tarkastuksiin tarkemmin »

Katon korjaus pidentää käyttöikää

Yleisiä katon korjauksia ovat mm.

 • Vesikaton yksityiskohtien sekä jiirien korjaukset
 • Räystäsalueen korjaukset
 • Suojapeltien uusimiset
 • Katon vuotokorjaukset
 • Räätälöidyt peltikorjaustyöt
 • Kattotiilien vaihtamiset
 • Katon oikaisut

Oli kyse sitten taloyhtiöstä, liikekiinteistöstä tai julkisesta rakennuksesta Jyväskylän toimipisteestämme löytyy vahva osaaminen monipuolisiin katon korjauksiin. Meillä on paikallista kokemusta niin peltikaton, huopakaton, kuparikaton kuin tiilikatonkin korjauksista.

Tutustu korjauksiin tarkemmin »

Katon korjaus peltikatolla
Vesikourujen puhdistus on osa katon säännöllistä huoltoa

Säännöllinen kattohuolto

Kuka kävi viimeksi katolla? Katto on kiinteistön tärkein julkisivu, mutta se jää liian usein vaille riittävää huoltoa. Huoltamaton vesikatto on merkittävä riskitekijä, joka voi aiheuttaa lukuisia ongelmia kiinteistössä. Säännöllinen ja ennakoiva kattohuolto on olennainen osa vesikaton elinkaarta.

Huollon sisältö voidaan muokata kohteen tarpeen mukaisesti. Kattohuollon voi tilata joko kokonaisvaltaisella huoltosopimuksella tai kertaluonteisesti ja tiettyyn tarpeeseen. Kattohuoltosopimus sisältää säännölliset ja monipuoliset huoltokäynnit, useimmissa tapauksissa 1-2 kertaa vuodessa, tehdyn sopimuksen mukaisesti.

Tutustu kattohuoltoon tarkemmin »

Kattoremontti Jyväskylä

Kun täsmäkorjaukset eivät enää riitä on katon uusiminen, eli kattoremontti, ajankohtainen. Ennen remontin varsinaista suunnittelua katolle kannattaa teettää puolueeton kattotarkastus. Kattotarkastuksen pohjalta luotettava kattourakoitsija pystyy kertomaan jo etukäteen, millainen ratkaisu olisi kestävin ja kustannustehokkain juuri teidän katollenne.

Jyväskylän toimipisteestä löytyy mittava kokemus erilaisista kattoremonteista niin pelti-, huopa- kuin kuparikatoillekin. Saumapeltikatolle ja huopakatolle kattoremontti voidaan totetuttaa myös ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Tutustu kattoremontteihin tarkemmin »

ELINKAARIKATTO® – kattokvartaali on 25 vuotta
As Oy Kulmakartano, kattoremontti Jyväskylä

Peltikattoremontti taloyhtiöön Jyväskylän keskustassa

Remontin yhteydessä konesaumakattoa uusittiin noin 1200 m² ja sadevesijärjestelmä totetutettiin alkuperäisen mukaisesti tuplavesikouruin. Saneeraukseen sisältyi myös kermikatteen uusintaa noin 300 m². Lisäksi katot varusteltiin kattoturvatuottein ja sadevesijärjestelmien sulanapitokaapeloinnilla.

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

Vesivoimalaitoksen huopakatto uusittiin osana voimalaitoksen suurempaa peruskorjausta

Hirvensalmen Kissakoskella sijaitsevan Kissakosken vesivoimalaitoksen katto uusittiin perin pohjaisesti kermikattoasentajiemme toimesta.  

Kolmirimahuopakattoa uusittiin kaiken kaikkiaan noin 400 m². Katolle uusittiin remontin aikana myös puurakenteet, puhallusvillaeristys, kattoikkunat, kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät jalkaränneineen. Myös vesivoimalaitoksen torni huoltomaalattiin saneerauksen yhteydessä.

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

Kissakosken vesivoimalaitos, kattoremontti Jyväskylä
Lumiesteet katolla

Turvallinen katolla liikkuminen varmistetaan kattoturvatuotteilla

Yksi merkittävä tekijä kiinteistön vesikaton kunnossa pitämisessä on turvallinen ja esteetön pääsy katolle. Kattoturvatuotteilla varmistetaan, että katolle päästään esteettömästi ja siellä voidaan liikkua ja suorittaa huoltotoimenpiteitä turvallisesti.

Asennamme kattoturvatuotteet taloyhtiöihin ja kiinteistöihin myös Jyväskylässä. Meiltä mm. laadukkaat kattotikkaat, kattosillat, lumiesteet ja nousukiskot.

Tutustu kattoturvatuotteisiin tarkemmin »

 

Kattotyöt ja lumenpudotukset talvella Jyväskylässä

Lähes kaikki kattotyöt voidaan tehdä myös talvella. Kattotöiden teettäminen talvella on useimmissa tapauksissa jopa edullisempaa kuin kesällä.

Lumenpudotukset turvallisesti ovat olennainen osa katon ylläpitoa talvisin. Moni jyväskyläläinen taloyhtiö onkin tehnyt jo etukäteen lumenpudotussopimuksen, jolloin voi olla varma, ettei lumitilanne katoilla pääse yllättämään.

Tutustu talvitöihin tarkemmin »

Lumenpudotus on olennainen osa katon ylläpitoa talvella
Vuototarkastuksen lähtökohtana on paikantaa katolla oleva vuotokohta ja korjata se niin pian kuin mahdollista

Mitä tehdä, kun katto vuotaa?

Oli kyseessä sitten rivitalo, kerrostalo, toimitila tai liikerakennus, kun katto vuotaa, vaatii se nopeita toimia. Mitä nopeammin vuotokohta paikannetaan ja saadaan paikattua sen suuremmalla todennäköisyydellä isommilta ongelmilta voidaan välttyä eikä vesi pääse vaurioittamaan vesikaton alapuolisia tiloja sekä rakenteita.

 1. Ota yhteyttä paikalliseen asiantuntijaasi: Kattotutka Jyväskylä
 2. Katon vuototarkastus ja akuutti paikkaus
 3. Katon laajempi tarkastus, kun akuutti vuoto on paikattu
 4. Katon pysyvämpi korjaus ja muut jatkotoimenpiteet

Trustmary Reviews

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru