Palvelut / Kattotyöt talvella / Lumenpudotus

Lumenpudotukset turvallisesti

Rakennuksen katolle kertyvä lumikuorma muodostaa vaaratekijöitä niin ihmisille kuin talon rakenteille.

Pyydä tarjous »

Lumenpudotukset kattoammattilaisen kokemuksella

Raskas lumi painaa katon rakenteita ja voi pahimmillaan vaurioittaa niitä merkittävästi. Kun aurinko pääsee sulattamaan katolla olevaa lunta, lumi/jää voi pudotessaan olla myös hengenvaarallinen ihmisille. Ammattitaitoisesti hoidettu katolla olevan lumikuorman pudottaminen tehdään aina tiukkojen työturvallisuusmääräysten mukaisesti. Näin ollen toimenpide on turvallinen sekä pudottajille, että talon asukkaille ja/tai ohikulkijoille.

Kattotutkan lumenpudotusmenetelmä on aina turvallinen myös vesikaton rakenteille. Työ tehdään tilanteeseen sopivilla välineillä (esim. jää poistetaan höyryttämällä, ei mekaanisesti). Samassa yhteydessä voidaan tarvittaessa tehdä myös vesikatolle vuototarkastus.

 

Lumenpudotus katolta turvallisesti – katolle, ohikulkijoille ja pudottajille

Tee lumenpudotus-sopimus jo ennakkoon!

Kokemuksesta tiedämme, että silloin kun lumikuormat ovat painavimmat ja lumenpudottamisen tarve kaikkein suurin, ammattitaitoisten lumenpudottajien saaminen oman kiinteistön katolle voi olla haasteellista. Kattotutkan kanssa voitte sopia talven lumenpudotuksista jo ennakkoon, vaikka kesällä tai viimeistään syksyllä.

Katso alta, mitä lumenpudotus-sopimus pitää sisällään:

1. Lumen määrän seuranta

Seuraamme sopimuskattojen lumen määrää (kuormitusta rakenteille) ja pudotamme lunta katolta sopimuksen mukaan, joko kutsuttaessa tai oma-aloitteisesti.

2. Lumi ei tipu päälle

Pudotustyöt tehdään tiukkojen turvallisuusmääräysten mukaisesti, jolloin huomioidaan niin pudottajien oma kuin myös asukkaiden sekä ohikulkijoiden turvallisuus.

3. Katto säilyy ehjänä

Oikeanlaiset työtavat ja parhaat työvälineet eivät riko vesikatto lumenpudtuksen yhteydessä. Esimerkiksi jää poistetaan tarvittaessa höyryttämällä.

4. Takuuhinta koko talven

Sopimalla lumenpudotuksista ennakkoon Kattotutkan lumenpudotus-sopimuksella varmistat sovitun hinnan työlle koko talveksi – myös lumimyrskyjen jälkeen.

5. Lopputarkastus keväällä

Kannamme vastuun työstämme ja tulemme vielä keväällä lumien sulamisen jälkeen tarkistamaan, että katto on moitteettomassa kunnossa talven jäljiltä.

6. Toimimme vastuullisesti

Kattotutka on yhteiskuntavastuullinen yritys. Olemme mukana Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmassa ja meillä on RALA-pätevyys.

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Osaamiseemme luottavat vahvasti useat isot kiinteistöalan tunnetut toimijat.

Tutustu referensseihimme »

Olemme
tarkastaneet
jo yli 25 000
kattoa

Kattotyöt onnistuvat myös talvella

Kattoremontti voidaan tehdä sääsuojan alla
Kattoremontti talvella

Koko katon uusiminen eli kattoremontti voidaan tehdä myös talvella. Kattoremontti talvella on usein myös edullisempi kuin kesällä.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

Katon korjaus onnistuu myös talvella
Katon korjaus talvella

Katon kuntoon saattaminen talvella on kannattavaa muutoinkin kuin akuuttien vuotokorjaustöiden osalta. Talvella olosuhteet ja työvoimaresurssit ovat usein katon korjaustöille suotuisat.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

ELINKAARIKATTO® 25 vuoden takuulla
ELINKAARIKATTO® talvityönä

Tiesithän, että ELINKAARIKATTO®-remonttina saat taloyhtiöön/kiinteistöön peltikaton tai huopakaton 25 vuoden takuulla myös talvella? Tutustu ELINKAARIKATTO® - urakkamalliimme.

Lue lisää »Pyydä tarjous »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru