Yhteystiedot / Turku / Palvelut Turku

Kattoremontti ja muut kattopalvelut Turussa

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katot koko Varsinais-Suomen alueella.

Pyydä tarjous »

Kattotyöt Varsinais-Suomi:

Kattotutka Turku
010 680 4045

Niemeläntie 1, 20780 Kaarina

Palvelemme kaikissa kiinteistön kattoasioissa Varsinais-Suomessa

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot katemateriaalista riippumatta. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Turussa ja koko Varsinais-Suomessa hoitaa Kattotutka Turku.

Yhteyshenkilö

Asiakaskokemuksia – Kattotutka Turku

Tutustu Kattotutkan aiemmin toteuttamiin kohteisiin referenssi-sivuiltamme. Voit tarkastella kohteita niin katemateriaalin, rakennustyypin kuin toimipisteenkin mukaan. Lue myös, mitä asiakkaamme kertovat meistä.

Lue asiakaskokemuksia »
Katso referenssikohteitamme »

IKIKOURU® asennettuna kerrostalon katolle Rovaniemellä
Vesikaton kuntotarkastus perustuu pääosin pintapuolisiin, mutta myös pienimuotoisesti rakenteisiin kohdistuviin, rakenteita rikkomattomiin tarkastusmenetelmiiin.

Kuka kävi viimeksi katolla – tarkastus on katon ylläpidon perusta

Kuntotarkastus on katon ylläpidon perusta ja ensimmäinen askel kohti toimivaa kattoa. Kattotarkastuksen avulla selvitetään katon todellinen tilanne sekä sen tulevat korjaustarpeet. Tarkastuksen ja siitä saadun raportin pohjalta on helppo varautua katon kunnossapitoon myös pidemmällä tähtäimellä.

Tarkastukset kannattaa teettää katon tarkastuksiin erikoistuneella ammattilaisella. Koulutetut kattotarkastajamme tarkastavat kaikenlaiset katot kattotyypistä ja katemateriaalista riippumatta aina oikeaa tarkastusmenetelmää käyttäen.

Tutustu tarkastuksiin tarkemmin »

Katon korjaus Turku

Yleisiä katon korjauksia ovat mm.

 • Vesikaton yksityiskohtien sekä jiirien korjaukset
 • Räystäsalueen korjaukset
 • Suojapeltien uusimiset
 • Katon vuotokorjaukset
 • Räätälöidyt peltikorjaustyöt
 • Kattotiilien vaihtamiset
 • Katon oikaisut

Oli kyse sitten taloyhtiöstä, liikekiinteistöstä tai julkisesta rakennuksesta, Turun toimipisteestämme löytyy vahva osaaminen ja oikeat ammattilaiset monipuolisiin katon korjauksiin. Meillä on kokemusta niin peltikattojen, kermikattojen, kuparikattojen kuin tiilikattojenkin korjauksista.

Tutustu korjauksiin tarkemmin »

Katon korjaus peltikatolla
Vesikourujen puhdistus on osa katon säännöllistä huoltoa

Kattohuolto Turku

Huoltamaton vesikatto voi aiheuttaa lukuisia ongelmia kiinteistössä, aiheuttaen merkittäviä kustannuksia. Säännöllinen ja ennakoiva kattohuolto onkin paras tapa varautua ja säästää katon kustannuksissa.

Kattohuollon sisältö voidaan räätälöidä aina asiakkaan tarpeen mukaisesti. Laaja kattohuoltosopimus sisältää säännölliset ja kokonaisvaltaiset huoltokäynnit, useimmissa tapauksissa 1-2 kertaa vuodessa, sopimuksen mukaan. Kattohuollon voi tilata myös kertaluonteisesti tai vain tiettyyn tarpeeseen.

Tutustu kattohuoltoon tarkemmin »

Kattoremontit Turun alueella

Kattoremontin suunnittelun, kustannusarvion ja toteutuksen tulisi perustua aina faktoihin. Ennen remontin varsinaista suunnittelua katolle kannattaakin teettää puolueeton kattotarkastus. Tarkastukseen perustuen luotettava kattourakoitsija osaa mitoittaa remontin oikein ja pystyy kertomaan etukäteen, millainen ratkaisu olisi kestävin ja kustannustehokkain juuri teidän katollenne.

Toteutamme taloyhtiöiden ja kiinteistöjen kattoremontit pelti-, kupari- ja huopakatoille turvallisesti, ammattitaidolla ja aina kyseisen katon vaatimilla menetelmillä. Saumapeltikatolle ja kermikatolle kattoremontti voidaan totetuttaa myös ELINKAARIKATTO® -palveluna 25 vuoden täystakuulla.

Tutustu kattoremontteihin tarkemmin »

ELINKAARIKATTO® – kattokvartaali on 25 vuotta
Lumiesteet huopakatolla

Kattoturvatuotteet – kattosillat, kattotikkaat, lumiesteet ja nousukiskot

Yksi merkittävä tekijä kiinteistön vesikaton kunnossa pitämisessä on turvallinen ja esteetön pääsy katolle. Kattoturvatuotteilla varmistetaan, että katolle päästään esteettömästi ja siellä voidaan liikkua ja suorittaa huoltotoimenpiteitä turvallisesti.

Asennamme kattoturvatuotteet taloyhtiöihin ja kiinteistöihin myös Vantaalla. Meiltä mm. laadukkaat kattotikkaat, kattosillat, lumiesteet ja nousukiskot.

Tutustu kattoturvatuotteisiin tarkemmin »

Sadevesijärjestelmät taloyhtiöön ja kiinteistöihin Varsinais-Suomessa

Jokaisen kiinteistön perusvarustukseen kuuluu toimiva sadevesien poistojärjestelmä. Kerrostaloissa ja muissa suurkohteissa vesikourut ovat yleensä integroitu osaksi vesikattoa, jolloin niiden toteuttamiseen ja saneeraukseen tarvitaan peltiseppää.

Ammattitaitoiset peltiseppämme valmistavat piilokourut ja tuplavesikourut sekä syöksytorvet paikan päällä kohteessa räätälöidysti juuri kohteen erityispiirteet huomioiden. Mitä eri kourutyypit tarkoittavat ja kuinka ne eroavat toisistaan?

Tutustu sadevesijärjestelmiin tarkemmin »

Jokaisen kiinteistön perusvarustukseen kuuluu toimiva sadevesien poistojärjestelm
Peltikaton huoltomaalaus

Peltikaton maalaus Turku

Suomessa peltikatto altistuu hyvin erilaisille sääolosuhteille ja jos maalipintaan tulee syystä tai toisesta vaurioita, alkaa korroosion kehittyminen peltikatteessa. Jos katolla ei ole säännöllistä kattohuoltoa, pääsee pelti helposti ruostumaan ja voi kulua puhki jopa muutamassa vuodessa.

Peltikaton maalaus kannattaakin suorittaa ajoissa, sillä huoltomaalauksen ansiosta muutoin ehjän katteen elinkaarta on mahdollista jatkaa jopa 15 vuotta.

Tutustu katon maalaukseen tarkemmin »

Toimi nopeasti, kun katto vuotaa

Oli kyseessä sitten rivitalo, kerrostalo, toimitila tai liikerakennus, kun katto vuotaa, vaatii se nopeita toimia. Mitä nopeammin vuotokohta paikannetaan ja saadaan paikattua sen suuremmalla todennäköisyydellä isommilta ongelmilta voidaan välttyä eikä vesi pääse vaurioittamaan vesikaton alapuolisia tiloja sekä rakenteita.

 1. Ota yhteyttä paikalliseen asiantuntijaasi: Kattotutka Turku
 2. Katon vuototarkastus ja akuutti paikkaus
 3. Katon laajempi tarkastus, kun akuutti vuoto on paikattu
 4. Katon pysyvämpi korjaus ja muut jatkotoimenpiteet
Vuototarkastuksen lähtökohtana on paikantaa katolla oleva vuotokohta ja korjata se niin pian kuin mahdollista

Trustmary Reviews

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru