Referenssit / As Oy Satopentti

As Oy Satopentti, Kouvola

Huopakattoremontti kerrostaloyhtiöön Kouvolassa

Uusittu huopakatto kerrostaloyhtiöön Kouvolassa

Kouvolalaisen As Oy Satopentti kerrostaloyhtiön huopakatto uusittiin Kattotutka Kouvolan ammattilaisten toimesta. Kermikattoa uusittiin yhteensä n. 800 m² verran ja katolle tehtiin myös parannuksia toiminnallisuuksiin sekä turvavarusteisiin.

Kaadot korjattiin kevytsoralla sekä kovalla villalla. Hissikonehuoneiden räystäitä jatkettiin ja vedenohjaus saatiin taas toimivaksi. Katolle lisättiin myös turvaköyden kiinnityspisteitä. Kattoremontin yhteydessä uuden katteen päälle tehtiin myös iv-työt, kanavat sekä imurit aliurakoitsijan toimesta.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Kymenlaakso:

Kattotutka Kouvola
010 680 4020 Tutustu palveluihimme »

Huopakatto sopii kaikenkokoisille katoille

Kattotutkan huopakatto, käytetään myös kermikatto ja bitumikatto nimityksiä, sopii kaikenkokoisiin kohteisiin, aina pienistä katoksista ja kerrostaloista suuriin halleihin sekä vaativiin pihakansiin. Myös huopakaton vuototarkastus, paikkaus ja huolto kuuluvat kattavaan palvelutarjontaamme.

 

Huopakatoista löytyy useita vaihtoehtoja niin harjakatoille kuin loiville ja tasakatoillekin. Harjakatoilla bitumikate kiinnitetään joko naulaamalla tai liimaamalla bitumilla alustaansa. Loiville katoille, erityisesti tasakatoille kate kiinnitetään liimaamalla. Bitumikaton asennuksessa on aina päämääränä toimiva ja kestävä katto. 

 

Lue lisää huopakaton ominaisuuksista »

Vihreä kermikatto Helsingin Viikinmäessä
Maalauksen kestävyyteen vaikuttaa moni tekijä

Kattotyöt monipuolisesti Kouvolassa

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Kouvolassa ja koko Kymenlaakson alueella hoitaa Kattotutka Kouvola.

Lue lisää kattopalveluista Kouvolassa »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru