Ajankohtaista / Yrityksen sisäinen ilmoituskanava käyttöön 1.3. alkaen

Ilmoittajansuojelulain mukainen yrityksen sisäinen ilmoituskanava käyttöön 1.3.2023 alkaen

Ilmoituskanava on tarkoitettu Kattotutkan työntekijöille ja alihankkijoille.

Kattotutka Oy ottaa käyttöön ilmoittajansuojelulain mukaisen yrityksen sisäisen ilmoituskanavan 1.3.2023 alkaen.

1
maaliskuuta
2023
Uutinen

Ilmoituskanava on tarkoitettu Kattotutkan työntekijöille ja alihankkijoille. Ilmoituskanavassa voit tehdä ilmoituksen sellaisesta epäilemästäsi väärinkäytöksestä tai epäeettisestä toiminnasta, joka kuuluu ilmoittajansuojelulain (1171/2022) soveltamisalaan.

Ilmoituskanava on tarkoitettu Kattotutkan työntekijöille ja alihankkijoille. Ilmoituskanavassa voit tehdä ilmoituksen sellaisesta epäilemästäsi väärinkäytöksestä tai epäeettisestä toiminnasta, joka kuuluu ilmoittajansuojelulain (1171/2022) soveltamisalaan. Eli jos havaitset yrityksen toiminnassa jotain seuraavista:

  • Petos, korruptio ja muu sellainen laiton toiminta, joka liittyy EU:n menojen toteuttamiseen tai EU:n tulojen ja varojen keräämiseen.
  • Rikkomukset, jotka liittyvät EU:n sisämarkkinoihin, mm. unionin kilpailu- ja valtiontukisääntöjen rikkomiset.
  • Rikkomukset, joilla rikotaan yhteisöverosääntöjä, tai tehdään järjestelyjä, joiden tarkoituksena on saada sovellettavan yhteisöverolainsäädännön tavoitteen tai tarkoituksen vastaista veroetua.
  • Rikkomukset, joista seuraa yleiseen etuun kohdistuva uhka tai joista kohdistuu yleiseen etuun vakava haitta, jos siitä seuraa huomattavia riskejä yhteiskunnan hyvinvoinnille.

Ilmoittajansuojelulain soveltamisalaan ei kuulu ja siksi myös tässä ilmoituskanavassa ei ilmoiteta:

  • Kaikki muu toiminta, kuten esimerkiksi ilmoittaminen työoikeuteen (työsuhteeseen) kuuluvien normien rikkomisesta.

Pääsy ilmoituskanavaan

Pääset jättämään ilmoituksen Kattotutkan kotisivuilla alapalkissa olevasta painikkeesta: "Lakisääteinen sisäinen ilmoituskanava väärinkäytöksiä varten"

Asiakaspalautteille on oma, erillinen kanavansa

Huomioithan, että asiakaspalautteet ja vastaavat eivät kuulu tähän kanavaan. Niitä varten voit olla yhteydessä asianosaisiin henkilöihin. Kaikki yhteystietomme löydät täältä: Kattotutka yhteystiedot

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru