Ajankohtaista / Kattotutka yhteistyöhön Vehon ja Assistor-Uutteran kanssa

Kattotutka yhteistyöhön pakettiautohankinnoissa Vehon ja Assistor-Uutteran kanssa

Lue alta tarkemmin

Kattotutka yhteistyöhön pakettiautohankinnoissa Vehon ja Assistor-Uutteran kanssa

14
toukokuuta
2021
Uutinen

Kattotutkan, Vehon ja Assistor-Uutteran yhteistyö uusien Mercedes-Benz pakettiautojen toimituksissa toimii läpi koko toimitusketjun aina satamasta loppukäyttäjälle asti. Laadukas ja toimiva kokonaisuus on jokaisen etu.

Työautot ovat tärkeässä asemassa kuljettaen ammattilaiset sekä työvälineet kohteesta toiseen jokaikisenä päivänä. Sesonkiaikana Kattotutkalla on käytössään jopa 100 pakettiautoa ympäri Suomen.

Autoihin liittyvistä sopimuksista Kattotutkassa vastaa ostopäällikkö Tuomas Kinnunen.

- Me Kattotutkassa arvostamme työautoilussa turvallisuutta, laatua ja toimivuutta. On myös tärkeää, että jokainen kattotutkalainen tietää, mihin auto viedään huoltoon, jos siihen tulee jokin ongelma tai huoltotarve, Tuomas Kinnunen kertoo.

Pakettiautojen hankinta- ja varustelusopimukset kilpailutettiin viime syksynä. Erityisesti seuraavat kuusi tekijää vaikuttivat siihen, että Kattotutkassa ajetaan jatkossa Vehon toimittamilla Mercedes-Benz pakettiautoilla.

  • Hankintahinta
  • Jälleenmyyntiarvo
  • Tilaratkaisut
  • Kattava huoltoverkosto
  • Edulliset huolenpitosopimukset
  • Mahdollisuus myös iltahuoltoihin

Autojen varusteluun on myös kiinnitetty erityistä huomiota. Jokaisella tavaralla on oma paikkansa ja tehtävänsä pakettiauton tavaratilassa. Autojen varustelusta Hangon satamassa vastaa Assistor-Uuttera.

- Kun tilaamme uuden auton Kattotutkalle, kaikki varustelu tapahtuu samassa paikassa Hangon satamassa. Kun auto on valmis, se lähtee rekalla suoraan loppukäyttäjälleen. Siisti, puhdas ja tyylikkäästi teipattu Kattotutkan pakettiauto on käyntikorttimme liikenteessä, Kinnunen toteaa.

Kyllä muuten homma toimii!

 

Katso videolta, kuinka Kattotutkan, Vehon ja Assistor-Uutteran yhteistyö uusien Mercedes-Benz pakettiautojen toimituksissa toimii läpi koko toimitusketjun aina satamasta käyttöön asti.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru