VOAS / Tekla 1 ja Tekla 2, Vaasa

Etusivu » Referenssit (vanha) » IKIKOURU® -saneeraukset » VOAS / Tekla 1 ja Tekla 2, Vaasa

Jaa meidät:

Vuotavat tuplakourut, jotka ovat osittain seinärakenteen päällä, korjattiin Ikikourulla. Työ tehtiin kesällä 2003.

Tekla 1, Palosaarentie 58

Katto on yhteen suuntaan kaatava rivipeltikatto, johon on saumattu kaksinkertaiset räystäskourut. Kesällä 2003 kiinteistössä tehtiin mm. julkisivusaneeraus, jonka yhteydessä vuotavat räystäskourut päätettiin korjata.

Vuotoja oli väliaikaisesti korjattu pelti- ja kittipaikkauksin. Tilapäisenä korjauksena menetelmää voi käyttää, mutta se ei tunnetusti ole pitkäaikanen apu vuoto-ongelmiin. Ratkaisuksi valittiin Ikikouru!

KOURUREMONTTI ON TEHTY. Saumaton ja ruostumaton Ikikouru on asennettu paikalleen. Kulmat on hitsattu, joten vuotavia saumoja ei jää. IKIKOURU on ainoa kourujen korjausmenetelmä, jolle annetaan 10-vuoden takuu!

Tekla 2, Palosaarentie 60

Myös tässä pulpettikattoisessa rakennuksessa on kaksinkertaiset kattorakenteeseen liittyvät räystäskourut, jotka korjattiin Ikikourulla.

Samassa yhteydessä tehtiin korjauksia myös vesikatolle. Mm. löystyneet kateruuvit, jotka eivät lainkaan kuulu rivipeltikatolle, poistettiin ja niiden jättämät reijät korjattiin juottamalla. Vesikattotyössä tarvitaan ammattitaito ja oikeat työmenetelmät.

Ikikouru sopii lähes kaikkien kourujen korjaamiseen. Päädyissä Ikikouru laskostetaan ja syöksytorvien liitokset tehdään kiristysrenkailla. Kun kourut pitävät vettä, pysyvät myös alla olevat rakenteet kunnossa!

Kattotutka Oy

Äyritie 12 A, 01510 VANTAA
Hallinto 010 680 4000
Sähköposti myynti@kattotutka.fi
Seuraa meitä Facebookissa!

Yhteystietomme

Kattotutka julkaisee Kattoposti-lehteä,
josta löydät alan
tuoreimmat
kuulumiset.

Lue e-lehtenä

Kattotutka on kattoalan valtakunnallinen toimija
yli 50.000 referenssillä,
11 toimipisteellä ja
250 työntekijällä.

Tutustu meihin

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Katso sivuston käyttöehdot. Katso rekisteriseloste. ok