Vesikaton korjaus
täsmäkorjauksena jatkaa katon elinkaarta!

Etusivu » Palvelut » Vesikaton korjaus

Jaa meidät:

Pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta

Vuotava vesikatto on yksi suurimmista kiinteistöjen ongelmien aiheuttajista. Riittävän ajoissa tehdyillä täsmäkorjauksilla saavutetaan kustannussäästöä, kun estetään ongelmien leviäminen kiinteistön rakenteisiin. Jos ollaan tilanteessa jossa täsmäkorjaus ei ole riittävä toimenpide, on paras vaihtoehto kokeneiden kattoalan ammattilaisten tekemä kattoremontti, eli koko katon uusiminen.

Konesaumakatto, huopakatto ja tiilikatto

Katon korjaus on osa kiinteistön kunnossapitoa!

Kattojen peruskorjauksessa tulee päämääränä olla toimiva ja kestävä kateratkaisu. Työn suunnittelussa täytyy arvioida vanhan katon kunto sekä elinkaaren vaihe ja määritellä korjaustarve sen mukaisesti.

Uudehkolla katolla ongelmista selvitään yleensä yksittäisillä täsmäkorjauksilla, joiden avulla katon elinkaari pitenee jopa kymmenillä vuosilla – ilman että koko kattoa tarvitsee uusia. Vanhemman katon korjaus edellyttää usein jo suurempia toimenpiteitä, laajimmillaan koko vesikaton uusimista. Pitämällä vesikatto hyvässä kunnossa, vältytään myös katon aiheuttamilta kosteusongelmilta kiinteistön muissa rakenteissa. Kattotutka tarjoaa jokaisen yksittäisen katon kannalta juuri oikeat korjausratkaisut peltisepäntyönä.

Yleisimpiä täsmäkorjauksia ovat mm.

  • Vesikaton jiirien ja muiden yksityiskohtien korjaukset
  • Räystäsalueen korjaukset
  • Suojapeltien uusimiset
  • Vesikaton vuotokorjaukset
  • Räätälöidyt vesikaton peltikorjaustyöt
  • Kattotiilien vaihtamiset
  • Katon oikaisu

Ongelma taloyhtiön katolla?

Meillä on vuosikymmenien kokemus vaativista vesikattojen korjauksista ja kattoremonteista kotimaassa ja ulkomailla. Hoidamme kaikenkokoiset ja -tyyppiset katon korjaukset ja kattoremontit yli 250 kattoalan ammattilaisemme voimin.

Lue vinkit taloyhtiön kattoremonttiin tai katon korjaukseen

Teetä kartoitus tulevien päätösten tueksi!

Kattotutka suosittelee myös ammattilaisen tekemää vesikaton kuntotarkastusta, jonka avulla on helppoa tehdä päätökset tarvittavista täsmäkorjauksista.

Kattotutka Oy

Äyritie 12 A, 01510 VANTAA
Hallinto 010 680 4000
Sähköposti myynti@kattotutka.fi
Seuraa meitä Facebookissa!

Yhteystietomme

Kattotutka julkaisee Kattoposti-lehteä,
josta löydät alan
tuoreimmat
kuulumiset.

Lue e-lehtenä

Kattotutka on kattoalan valtakunnallinen toimija
yli 50.000 referenssillä,
11 toimipisteellä ja
250 työntekijällä.

Tutustu meihin

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Katso sivuston käyttöehdot. Katso rekisteriseloste. ok