Referenssit / Vernissanraitti 7

Vernissanraitti 7, Tampere

Vuokra-asuntoyhtiöön katon uusiminen Tampereella

Vanhana maalitehtaanakin tunnetun kerrostaloyhtiön peltikattoremontti Tampereella

Tampereella YH Kodit Oy:n vuokra-asuntokohteeseen osoitteessa Vernissanraitti 7 tehtiin kattoremontti Kattotutkan peltiseppien ammattitaidolla konesaumattuna peltikattona. Uusitulle katolle asennettiin myös määräysten mukaiset katon turvavarusteet. Tyylikäs ja monimuotoinen kohde tunnetaan vanhana maalitehtaana, joka on saneerattu asuinkäyttöön vuonna 1998.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Pirkanmaa:

Kattotutka Tampere
010 680 4040 Tutustu palveluihimme »
Vuokra-asuntoyhtiöön peltikaton uusiminen Tampereella Vuokra-asuntoyhtiöön peltikaton uusiminen Tampereella Vuokra-asuntoyhtiöön peltikaton uusiminen Tampereella Vuokra-asuntoyhtiöön peltikaton uusiminen Tampereella Vuokra-asuntoyhtiöön peltikaton uusiminen Tampereella Vuokra-asuntoyhtiöön peltikaton uusiminen Tampereella Vuokra-asuntoyhtiöön peltikaton uusiminen Tampereella Vuokra-asuntoyhtiöön peltikaton uusiminen Tampereella Vuokra-asuntoyhtiöön peltikaton uusiminen Tampereella Vuokra-asuntoyhtiöön peltikaton uusiminen Tampereella

Kattoremontit Pirkanmaa

Kun täsmäkorjaukset eivät enää riitä on katon uusiminen, eli kattoremontti, ajankohtainen. Ennen remontin varsinaista suunnittelua katolle kannattaa teettää puolueeton kattotarkastus. Kattotarkastuksen pohjalta luotettava kattourakoitsija pystyy kertomaan jo etukäteen, millainen ratkaisu olisi kestävin ja kustannustehokkain juuri teidän katollenne.

Tampereen toimipisteestä löytyy mittava kokemus erilaisista kattoremonteista niin pelti-, huopa- kuin kuparikatoillekin. Saumapeltikatolle ja huopakatolle kattoremontti voidaan totetuttaa myös ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Tutustu kattoremontteihin tarkemmin »

Taloyhtiön uusittu saumapeltikatto
Kattoremontti Tampereen keskustassa

Kaikki kattotyöt Tampereella

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kaikenlaiset kiinteistöjen katot katemateriaalista riippumatta – niin isoissa kuin pienissäkin kiinteistöissä. Elinkaariajatteluun pohjatuvan palvelukonseptimme tukipilareita ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella hoitaa Kattotutka Tampere.

Tutustu tarkemmin palvelutarjontaamme Tampereella »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru