Referenssit / As Oy Lossitörmä, Rovaniemi

As Oy Lossitörmä, Rovaniemi

Taloyhtiön kattoremontti Rovaniemellä

Peltikattoremontti ja IKIKOURU®-saneeraus Rovaniemellä

Rovaniemellä As Oy Lossitörmän taloyhtiössä purettiin vanha konesaumattu peltikatto, asennettiin OSB-levy vanhojen ruoteiden päälle, aluskermi OSB-levyn päälle ja uudeksi katteeksi Kattotutkan kokeneiden peltiseppien tekemä konesaumattu rivipeltikatto. Lisäksi kohteen vesikourut saneerattiin IKIKOURU®-saneerauksella ja katolle asennettiin katon turvavarusteet. Myös parvekkeiden huopakatot uusittiin.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Lappi:

Kattotutka Rovaniemi
010 680 4080 Tutustu palveluihimme »
Peltikattoremontti ja IKIKOURU®-saneeraus Rovaniemellä Peltikattoremontti ja IKIKOURU®-saneeraus Rovaniemellä Peltikattoremontti ja IKIKOURU®-saneeraus Rovaniemellä Peltikattoremontti ja IKIKOURU®-saneeraus Rovaniemellä Peltikattoremontti ja IKIKOURU®-saneeraus Rovaniemellä Peltikattoremontti ja IKIKOURU®-saneeraus Rovaniemellä Peltikattoremontti ja IKIKOURU®-saneeraus Rovaniemellä Peltikattoremontti ja IKIKOURU®-saneeraus Rovaniemellä Peltikattoremontti ja IKIKOURU®-saneeraus Rovaniemellä

Taloyhtiön kattoremontti – katso vinkit

Miksi ja mitä taloyhtiön hallituksen tulisi tietää vesikatosta? Kuka kävi viimeksi meidän taloyhtiön katolla? Onko katon uusiminen ainoa vaihtoehto? Tarvitseeko uusi katto huoltoa?

Asunto-osakeyhtiölain mukaan taloyhtiön hallituksen velvollisuus on huolehtia taloyhtiön kiinteistön kunnossapidosta ja omaisuuden arvon säilyttämisestä. Käytännön tasolla kiinteistön kunnossapitoasioiden organisoinnista huolehtii useimmiten isännöitsijä. Koska vastuu asiassa on kuitenkin lopulta taloyhtiön hallituksella, on jokaisen hallituksen jäsenen hyvä tietää myös vesikaton kunnossapidon peruselementit. Kokosimme tähän artikkeliin kattoalan ammattilaistemme tärkeimmät vinkit taloyhtiön hallituksille.

Lue lisää taloyhtiön kattoremontista »

Mitä mieltä asiakkaamme ovat Kattotutkasta?
Kattopalvelut Rovaniemi – As Oy Pikkukettu

Lapin alueella kattotyöt hoitaa Kattotutka Rovaniemi

 

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt koko Lapin alueella hoitaa Kattotutka Rovaniemi.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru