Referenssit / Vaajakosken vanha vesivoimala

Vaajakosken vanha vesivoimala, Jyväskylä

Vanhan vesivoimalaitoksen huopakattoremontti Jyväskylässä

Vanha vesivoimalaitos sai uuden upean kermikatteen Jyväskylässä

Vaajakosken vanha vesivoimalaitos eli Wanha Woimala sai uuden kermikatteen Jyväskylän toimipisteen kermikattoasentajien toimesta. Haastavalla paikalla sijaitsevaan kohteeseen uusittiin kermikatetta noin 300 m² verran. Kattoremontti toteutettiin kevään 2020 aikana.

Vaajakosken Vaajavirrassa Jyväskylässä sijaitseva entinen vesivoimalaitos on rakennettu vuonna 1920, ollen tässä käytössä vuoteen 1940 saakka. Viimeiset vuodet kaksikerroksinen vanha voimalarakennus on toiminut pääasiassa kultuuri- ja juhlatilana.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Keski-Suomi:

Kattotutka Jyväskylä
010 680 4060 Tutustu palveluihimme »
Vanhan vesivoimalaitoksen huopakattoremontti Jyväskylässä, Vaajakosken vesivoimala Vanhan vesivoimalaitoksen huopakattoremontti Jyväskylässä, Vaajakosken vesivoimala Vanhan vesivoimalaitoksen huopakattoremontti Jyväskylässä, Vaajakosken vesivoimala Vanhan vesivoimalaitoksen huopakattoremontti Jyväskylässä, Vaajakosken vesivoimala Vanhan vesivoimalaitoksen huopakattoremontti Jyväskylässä, Vaajakosken vesivoimala Vanhan vesivoimalaitoksen huopakattoremontti Jyväskylässä, Vaajakosken vesivoimala Vanhan vesivoimalaitoksen huopakattoremontti Jyväskylässä, Vaajakosken vesivoimala Vanhan vesivoimalaitoksen huopakattoremontti Jyväskylässä, Vaajakosken vesivoimala

Huopakatto, kermikatto, bitumikatto – sopii kaikenkokoisille katoille

Kattotutkan huopakatto, käytetään myös kermikatto ja bitumikatto nimityksiä, sopii kaikenkokoisiin kohteisiin, aina pienistä katoksista ja kerrostaloista suuriin halleihin sekä vaativiin pihakansiin. Myös huopakaton vuototarkastus, paikkaus ja huolto kuuluvat kattavaan palvelutarjontaamme.

Huopakatoista löytyy useita vaihtoehtoja niin harjakatoille kuin loiville ja tasakatoillekin. Harjakatoilla bitumikate kiinnitetään joko naulaamalla tai liimaamalla bitumilla alustaansa. Loiville katoille, erityisesti tasakatoille kate kiinnitetään liimaamalla. Bitumikaton asennuksessa on aina päämääränä toimiva ja kestävä katto. 

Lue huopakaton ominaisuuksista tarkemmin »

Vihreä kermikatto Helsingin Viikinmäessä
Konesaumattu peltikatto sopii hyvin myös koulun katolle

Kattoremontti Jyväskylä

Kun täsmäkorjaukset eivät enää riitä on katon uusiminen, eli kattoremontti, ajankohtainen. Ennen remontin varsinaista suunnittelua katolle kannattaa teettää puolueeton kattotarkastus. Kattotarkastuksen pohjalta luotettava kattourakoitsija pystyy kertomaan jo etukäteen, millainen ratkaisu olisi kestävin ja kustannustehokkain juuri teidän katollenne.

Jyväskylän toimipisteestä löytyy mittava kokemus erilaisista kattoremonteista niin pelti-, huopa- kuin kuparikatoillekin. Saumapeltikatolle ja huopakatolle kattoremontti voidaan totetuttaa myös ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Tutustu kattoremontteihin tarkemmin »

Kattoremontit ja muut kattotyöt Jyväskylässä

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella hoitaa Kattotutka Jyväskylä.

Tutustu tarkemmin palvelutarjontaamme Jyväskylässä »

As Oy Kulmakartano, kattoremontti Jyväskylä
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru