Referenssit / As Oy Venlan Tupa

As Oy Venlan Tupa, Hyvinkää

Huopakatto taloyhtiöön Hyvinkäällä

Huopakaton ja parvekekatteiden uusiminen kerrostaloyhtiöön Hyvinkäällä

Hyvinkäällä As Oy Venlan Tuvan taloyhtiöön tehtiin Kattotutkan mittavalla kokemuksella uusi huopakatto kermiasentajien taidonnäytteenä sekä läpivientien uudet pellitykset peltisepäntyönä. Remontin yhteydessä uusittiin myös parvekkeiden katot ja asennettiin niihin vesikourut.

Pyydä tarjous kattoremontista »

Kattotyöt Kanta-Häme:

Kattotutka Riihimäki
010 680 4090 Tutustu palveluihimme »
Huopakaton ja parvekekatteiden uusiminen kerrostaloyhtiöön Hyvinkäällä Huopakaton ja parvekekatteiden uusiminen kerrostaloyhtiöön Hyvinkäällä Huopakaton ja parvekekatteiden uusiminen kerrostaloyhtiöön Hyvinkäällä Huopakaton ja parvekekatteiden uusiminen kerrostaloyhtiöön Hyvinkäällä Huopakaton ja parvekekatteiden uusiminen kerrostaloyhtiöön Hyvinkäällä Huopakaton ja parvekekatteiden uusiminen kerrostaloyhtiöön Hyvinkäällä Huopakaton ja parvekekatteiden uusiminen kerrostaloyhtiöön Hyvinkäällä Huopakaton ja parvekekatteiden uusiminen kerrostaloyhtiöön Hyvinkäällä Huopakaton ja parvekekatteiden uusiminen kerrostaloyhtiöön Hyvinkäällä Huopakaton ja parvekekatteiden uusiminen kerrostaloyhtiöön Hyvinkäällä

Huopakatosta on moneksi

Kattotutkan huopakatto, käytetään myös kermikatto ja bitumikatto nimityksiä, sopii kaikenkokoisiin kohteisiin, aina pienistä katoksista ja kerrostaloista suuriin halleihin sekä vaativiin pihakansiin. Myös huopakaton vuototarkastus, paikkaus ja huolto kuuluvat kattavaan palvelutarjontaamme.

Huopakatoista löytyy useita vaihtoehtoja niin harjakatoille kuin loiville ja tasakatoillekin. Harjakatoilla bitumikate kiinnitetään joko naulaamalla tai liimaamalla bitumilla alustaansa. Loiville katoille, erityisesti tasakatoille kate kiinnitetään liimaamalla. Bitumikaton asennuksessa on aina päämääränä toimiva ja kestävä katto. 

Lue huopakaton ominaisuuksista tarkemmin »

Vaajakosken vanha vesivoimala
Kattopalvelut Hyvinkää – As Oy Hyvinlinna

Monipuoliset kattotyöt Hyvinkäällä

Palvelukonseptimme kolme askelta vesikaton hyvinvointiin ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjauksetja kattohuollot. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden sekä julkisten rakennusten katot katemateriaalista ja kattotyypistä riippumatta.

Kattoremontit onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO®-palveluna, johon sisältyvät kattotarkastus, remontin suunnittelu, toteutuksen sekä ylläpito 25 vuodeksi.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Hyvinkäällä ja koko Kanta-Hämeen alueella hoitaa Kattotutka Riihimäki.

Katso kaikki kattopalvelumme Hyvinkäällä »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru