Ajankohtaista / Työvaatteet vaativiin olosuhteisiin Fristadsilta

Työvaatteet vaativiin olosuhteisiin Fristadsilta

Lue alta tarkemmin

Työvaatteet vaativiin olosuhteisiin Fristadsilta

5
elokuuta
2021
Uutinen

Katolla työskentelyolosuhteet ovat vaativat ja työvaatteilta vaaditaan paljon. Ennen kaikkea turvallisuus, kestävyys ja käytännöllisyys korostuvat. 

Työvaatehankinnoista Kattotutkassa vastaa ostopäällikkö Tuomas Kinnunen.

- Fristadsin laaja valikoima, uusien tuotteiden testaukset ja säännölliset vaatekyselyt auttavat meitä löytämään laadukkaat ja vastuulliset työvaatteet käyttöön, Tuomas Kinnunen kertoo.

Kattotutka on käyttänyt Fristadsin työvaatteita keväästä 2020 lähtien. Työvaatteet hankitaan Fristadsin jälleenmyyjän, jyväskyläläisen Suomen Brodeerauksen, kautta, joka toimittaa työvaatteet toimipisteisiimme ympäri Suomen.

- Hyvät työvaatteet ovat osa työntekijän arvostamista ja siihen me haluamme panostaa Kattotutkalla, Tuomas Kinnunen toteaa.

Työvaatteiden ja niiden jatkuvan kehittämisen keskiössä ovat työntekijämme, joilta saamamme kokemukset ja palautteet voimme käydä läpi yhdessä valmistajan kanssa. Katso videolta, mitä työntekijämme kertovat Fristadsin työvaatteista ja työvaatteiden merkityksestä heidän työssään ylipäänsä.

 

 

Lue lisää yhteistyöstä Fristadsin sivuilta »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru