Ajankohtaista / Toimivat työvaatteet testikäytön avulla

Toimivat työvaatteet testikäytön avulla

Lue alta tarkemmin

Toimivat työvaatteet testikäytön avulla

16
kesäkuuta
2023
Uutinen

Katolla työskentelyolosuhteet ovat vaativat ja työvaatteilta vaaditaan paljon. Testiryhmän avulla laadukkaat työvaatteet löytyvät kustannustehokkaasti.

Eri tehtävissä toimivista työntekijöistämme koostuva testiryhmä testaa työvaatteet ja valitsee parhaat työvaatteet katto-olosuhteisiin. Tavoitteena on löytää niin hyvät työvaatteet, ettei työntekijöiden tarvitse edes miettiä, mitä heillä on päällä, vaan aina käytössä on juuri kyseiseen työhön parhaiten soveltuvat työvaatteet. Kokonaisuutta kehitetään jatkuvasti yhdessä työvaatetoimittaja Fristadsin kanssa.

Turvallisuus on yksi kolmesta arvostamme ja se korostuu myös työvaatteissa. Kun työntekijöillämme on hyvät ja turvalliset työvaatteet päällä, se tuo turvallisuutta haastaviin olosuhteisiin ja voimme tehdä työt mahdollisimman hyvin katolla.

Uusia vaatteita hankitaan vain tarpeen mukaan eikä ns. massatilauksia ole enää tarve tehdä. Testatut ja hyväksi havaitut työvaatteet myös kestävät pidempään. Tämä tuo tietenkin kustannussäästöjä ja on pitkässä juoksussa ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

- Pyrimme käyttämään kaikki työvaatteemme elinkaaren loppuun. Kaikki turhat ostot ovat jääneet pois. Tällä tavalla olemme saaneet noin 20 prosentin vuosittaisen säästön työvaatehankintoihimme. Se on vastuullista hankintaa, Kattotutkan hankinnoista vastaava ostopäällikkö Tuomas Kinnunen toteaa.

Työvaatteiden ja niiden jatkuvan kehittämisen keskiössä ovat työntekijämme. Katso videolta, mitä työntekijämme kertovat yhteistyöstä ja vaatteiden testaustoiminnasta Fristadsin kanssa.

 

 

Lue lisää yhteistyöstä Fristadsin sivuilta »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru