Referenssit / Tikkakosken yhtenäiskoulu

Tikkakosken yhtenäiskoulu, Jyväskylä

Yhtenäiskoulun konesaumakattoremontti Jyväskylässä

Koulualueella työskenneltäessä turvallisuus korostuu entisestään

Tikkakosken yhtenäiskoulun konesaumakatto uusittiin peltisepäntyönä Jyväskylän toimipisteen peltiseppiemme toimesta.

Konesaumakattoa valmistui kaiken kaikkiaan noin 1000 m². Katolle tehtiin remontin aikana myös lisäeristykset ja katokset sekä uusittiin kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät. Vanhan katteen purkuun sisältyi asbestitöitä.

Kattoremontti suoritettiin kevään ja kesän 2020 aikana. Työskenneltäessä koulun alueella, jossa liikkuu paljon lapsia, työturvallisuuden merkitys kohteessa korostui entisestään. Hanke valmistui aikataulun mukaisesti.

Pyydä tarjous kattoremontista »

Kattotyöt Keski-Suomi:

Kattotutka Jyväskylä
010 680 4060 Tutustu palveluihimme »
Tikkakosken yhtenäiskoulun konesaumakattoremontti Jyväskylässä Tikkakosken yhtenäiskoulun konesaumakattoremontti Jyväskylässä Tikkakosken yhtenäiskoulun konesaumakattoremontti Jyväskylässä Tikkakosken yhtenäiskoulun konesaumakattoremontti Jyväskylässä Tikkakosken yhtenäiskoulun konesaumakattoremontti Jyväskylässä Tikkakosken yhtenäiskoulun konesaumakattoremontti Jyväskylässä

Konesaumakatto kestää aikaa

Kattotutkan konesaumakatto, toiselta nimeltään rivisaumakatto, tehdään aina käsityönä Kattotutkan kokeneiden kattopeltiseppien osaamisella. Aito konesaumattu katto syntyy, kun peltirivit kiinnitetään kattoon pellin alta saumasta piilokiinnityksellä ja saumataan kiinni toisiinsa vesitiiviisti kaksinkertaisilla saumoilla. Konesaumatun peltikaton jokainen sauma tiivistetään tiivistysaineella sauman sisäisesti. Samaa menetelmää käytetään myös peltikaton läpivientien kohdalla.

Kestävä ja pitkäikäinen konesaumakatto soveltuu kaikenlaisiin kiinteistöihin: erillistaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin, arvorakennuksiin jne. Hyvin huollettuna konesaumattu katto voi kestää jopa yli 100 vuotta. Teemme konesaumattuja kattoja sekä sinkitystä pellistä että kuparista.

Lue lisää »

Taloyhtiön uusittu saumapeltikatto
As Oy Kulmakartano, kattoremontti Jyväskylä

Keski-Suomen monipuoliset kattoremontit ja kattopalvelut

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO®-palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella hoitaa Kattotutka Jyväskylä.

Tutustu tarkemmin palvelutarjontaamme Jyväskylässä »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru