Referenssit / As Oy Kotolaakso

As Oy Kotolaakso, Riihimäki

Huopakattoremontti kerrostaloyhtiöön Riihimäellä

Uusi huopakatto ja toimimattomien kattorakenteiden korjaus

As Oy Kotolaakson taloyhtiössä Riihimäellä uuden huopakaton tekemisen yhteydessä korjattiin katon vanhat toimimattomat rakenteet, eli parannettiin katon ns. kaatoja useasta eri kohtaa. Kattoremontti sisälsi myös katon läpivientien pellitykset sekä uusien seinätikkaiden asennuksia.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Kanta-Häme:

Kattotutka Riihimäki
010 680 4090 Tutustu palveluihimme »
Huopakattoremontti kerrostaloyhtiöön Riihimäellä, As Oy Kotolaakso Huopakattoremontti kerrostaloyhtiöön Riihimäellä, As Oy Kotolaakso Huopakattoremontti kerrostaloyhtiöön Riihimäellä, As Oy Kotolaakso Huopakattoremontti kerrostaloyhtiöön Riihimäellä, As Oy Kotolaakso Huopakattoremontti kerrostaloyhtiöön Riihimäellä, As Oy Kotolaakso Huopakattoremontti kerrostaloyhtiöön Riihimäellä, As Oy Kotolaakso Huopakattoremontti kerrostaloyhtiöön Riihimäellä, As Oy Kotolaakso Huopakattoremontti kerrostaloyhtiöön Riihimäellä, As Oy Kotolaakso Huopakattoremontti kerrostaloyhtiöön Riihimäellä, As Oy Kotolaakso Huopakattoremontti kerrostaloyhtiöön Riihimäellä, As Oy Kotolaakso

Huopakatto sopii kaikenkokoisille katoille

Kattotutkan huopakatto, käytetään myös kermikatto ja bitumikatto nimityksiä, sopii kaikenkokoisiin kohteisiin, aina pienistä katoksista ja kerrostaloista suuriin halleihin sekä vaativiin pihakansiin. Myös huopakaton vuototarkastus, paikkaus ja huolto kuuluvat kattavaan palvelutarjontaamme.

Huopakatoista löytyy useita vaihtoehtoja niin harjakatoille kuin loiville ja tasakatoillekin. Harjakatoilla bitumikate kiinnitetään joko naulaamalla tai liimaamalla bitumilla alustaansa. Loiville katoille, erityisesti tasakatoille kate kiinnitetään liimaamalla. Bitumikaton asennuksessa on aina päämääränä toimiva ja kestävä katto. 

Lue huopakaton ominaisuuksista tarkemmin »

Vihreä kermikatto Helsingin Viikinmäessä
Konesaumattu peltikatto Riihimäellä

Kattopalvelut Riihmäellä ja Kanta-Hämeessä

Toimintamme kulmakiviä ovat katon tarkastukset, korjaukset ja huollot. Teemme myös kattoremontteja saumapelti-, kupari sekä huopakattoille.

Kattoremontit onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna, johon sisältyvät kattotarkastus, remontin suunnittelu, toteutuksen sekä ylläpito 25 vuodeksi.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Riihimäen alueella hoitaa Kattotutka Riihimäki.

Katso kaikki kattopalvelumme Riihimäellä »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru