Ajankohtaista / Taivas sylissäni joulukonsertti

Koe Taivas sylissäni -joulukonsertti kotisohvaltasi

Perjantaina 16.12.2022 klo 18

Taivas sylissäni -joulukonsertti perjantaina 16.12. – katso livenä!

16
joulukuuta
2022
Uutinen

Tervetuloa nauttimaan joulun tunnelmasta Taivas sylissäni -joulukonserttiin suoraan vaikkapa omalta kotisohvaltasi. Askolan kirkossa järjestettävää konserttia pääset seuraamaan helposti livenä sivuiltamme.

Jälkilähetys on katsottavissa vuoden 2022 loppuun asti.

Tervetuloa nauttimaan joulun tunnelmasta Taivas sylissäni -joulukonserttiin suoraan vaikkapa omalta kotisohvaltasi. Askolan kirkossa järjestettävää konserttia pääset seuraamaan helposti livenä sivuiltamme.

Konsertin solistina on baritoni Aarne Pelkonen, joka on yksi nuoren polven kysytyimpiä ooppera- ja konserttilaulajia Suomessa. Aarnea säestävät pianisti Juho Alakärppä sekä sellisti Lauri Rantamoijanen.

Mitä: Taivas sylissäni -joulukonsertti
Missä: Kattotutkan verkkosivuilla ja Youtube-kanavalla
Milloin: Perjantaina 16.12.2022 klo 18.00

Kattotutka täyttää ensi vuonna pyöreät 30 vuotta. Joulukonsertin myötä käynnistämme juhlavuoden jo hiukan etuajassa – Tervetuloa kuuntelemaan!

 

Baritoni Aarne Pelkonen

Baritoni Aarne Pelkonen on nuoren polven kysytyimpiä ooppera- ja konserttilaulajia Suomessa. Hänet muistetaan mm. vuoden 2013 Lappeenrannan laulukilpailujen ja vuoden 2015 kansainvälisen Sibelius-laulukilpailun voittajana.

Aarne on monipuolinen taiteilija, joka on vakuuttanut yleisönsä niin oopperalavoilla, flyygelinmutkassa kuin viihdesävelmien tulkkinakin. Hän on laulanut itsensä suomalaisten sydämiin myös lukuisten tv-esiintymisiensä, levyjensä ja sosiaalisen median videoidensa kautta. Vuosina 2015-2017 Aarne kuului Oldenburgin valtionoopperan solistikuntaan Saksassa. Suomen Kansallisoopperassa hän debytoi Jää-oopperan pääroolissa vuonna 2019 ja on sen jälkeen vieraillut talossa säännöllisesti.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru