Suomen Pankki, Tampere

Etusivu » Referenssit (vanha) » Korjaukset / kattoremontit » Suomen Pankki, Tampere

Jaa meidät:

Tampereen ydinkeskustassa sijaitseva Suomen Pankin talo sai uuden saumatun kuparikaton 2007-2009 aikana.

Vaihe I käsitti kadunpuoleisten kattojen uusimisen

Työ sujui sääsuojan alla kuin kesäkeleissä. Uutuuttaan auringossa kiiltelevä kuparikatto on tehty saumaamalla Rt-kortin ohjeiden ja hyvien työtapojen mukaisesti.

Vaihe I, marraskuu 2007. Katto uusittiin 3 eri osassa. Ensimmäisen osan sääsuoja on asennettu ja kattotyö on käynnistynyt.  

Kattourakan suunnittelun ja valvonnan hoiti KPM-Engineering Oy. Rakennuttajakonsultin tehtävissä toimi Pöyry Civil Oy. Yhteistyö tilaajan edustajien kanssa ja muiden osapuolten kesken sujui mutkattomasti ja sitä leimasi tahto myötävaikuttaa työn onnistumiseen.

Kaikki työmaan henkilö- ja tavaraliikenne hoidettiin mastolavanostimella. Nostin osoittautui työmaa huollon kannalta toimivaksi ja turvalliseksi ratkaisuksi.

Kohteen sijainti asetti työlle omat erityisvaatimuksensa. Turvallisuuteen kiinnitettiinkin erityistä huomiota niin työmaan, kuin ulkopuolisten osalta. Hyvä suunnittelu, säännölliset katselmukset ja jatkuva yhteydenpito eri osapuolten kesken mahdollistivat vaativan työn onnistumisen aikataulussa.

Työmaakatselmus. Kattotutkan työnjohtajan (vas) kanssa keskustelemassa Suomen Pankin Isännöitsijä Lauri Vekkilä ja Rakennuttajakonsultti Panu Kangasniemi Pöyry Civill Oy:stä.

Kupari taipuu taitavan sepän käsissä pitäväksi ja pitkäikäiseksi katteeksi. Kaikki katolla käytetyt liitokset on tehty kaksinkertaisin, tiivisteaineella käsitellyin saumoin.

Turvallisuus ennen kaikkea! Lappeen alareunaan on asennettu lumiaita. Se pysäyttää kaiken lappeelta valuvan lumen ja varmistaa kadulla kulkijan turvallisuuden.

Vaihe 2 käsitti pihan puoleisten kattojen uusimisen

Valmista työtä kelpaa esitellä. Arvokiinteistö on saanut arvoisensa katon.

Kattotutka Oy

Äyritie 12 A, 01510 VANTAA
Hallinto 010 680 4000
Sähköposti myynti@kattotutka.fi
Seuraa meitä Facebookissa!

Yhteystietomme

Kattotutka julkaisee Kattoposti-lehteä,
josta löydät alan
tuoreimmat
kuulumiset.

Lue e-lehtenä

Kattotutka on kattoalan valtakunnallinen toimija
yli 50.000 referenssillä,
11 toimipisteellä ja
250 työntekijällä.

Tutustu meihin

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Katso sivuston käyttöehdot. Katso rekisteriseloste. ok