Sadevesijärjestelmä
asennettuna!

Etusivu » Tuotteet » Sadevesijärjestelmät » Sadevesijärjestelmä valmistuotteina

Jaa meidät:

Pyydä tarjous ränneistä

Kattotutkan valmiit sadevesijärjestelmät muodostuvat joko pyöreistä tai kantikkaista sadevesikouruista, eli ränneistä sekä syöksytorvista, jotka ohjaavat sadevedet kouruista halutulla tavalla alas sadevesiviemäreihin.

Saumaton sadevesikouru mittatarkasti

Kattotutkalta saat kotimaiset valmiskourut asennettuna. Asennamme saumattomat vesikourut aina mittatarkasti kohteen mukaan tehtynä suoraan moderneista asennusautoistamme paikan päällä asennuskohteessa. Muut osat (kuten syöksytorvet) valmistetaan uusimmalla teknologialla huippulaadustaan tunnetun Piskon tehtalla Lapualla.

Miksi saneerata vanhat sadevesikourut?

Vesikourut keräävät katolle satavan veden ja johtavat ne syöksytorvien kautta pois rakennuksen lähettyviltä. Rakennuksen kunnossapidon kannalta toimiva järjestelmä on erittäin oleellinen, jotta sadevedet eivät pääse holtittomasti valumaan räystäsrakenteisiin tai talon perustusten viereen. Vanhemmissa taloissa tyypillinen näky ovat lumikuormien irroittamat ja saumoista vuotavat räystäskourut (rännit). Rakennuksen ulkonäköä himmentävät puolestaan ruostumaan päässeet ja hilseilevät kourut ja syöksytorvet.

Kattotutkan kourusaneeraus on varmin tapa hoitaa sadevesijärjestelmän remontti edullisesti ja luotettavasti. Puramme vanhan järjestelmän ja asennamme uudet saumattomat kourut ja syöksytorvet mittatarkasti suoraan asennusautoistamme.

Meiltä kourut aina materiaali- ja asennustakuulla

Asennamme vesikourut aina 3 vuoden asennustakuulla, mikä takaa sen, että voit vaivattomasti todeta asennustyön laadun ja järjestelmän toimivuuden erilaisissa sääolosuhteissa. Meidät tunnetaan laadukkaasta työnjäljestä ja haluamme pitää maineestamme hyvää huolta. Tuotteiden materiaalitakuu on valmistajan myöntämä.

Rännit asennettuna hinta?

Laskemme mielellämme tarjouksen juuri teidän kiinteistöönne mitoitetuista sadevesijärjestelmän uusimisesta. Pyydä kattoasiantuntijamme käymään tai jätä tarjouspyyntö, niin saat tietää rännien ja syöksytorvien hinnan nopeasti.

Takaisin

Kattotutka Oy

Äyritie 12 A, 01510 VANTAA
Hallinto 010 680 4000
Sähköposti myynti@kattotutka.fi
Seuraa meitä Facebookissa!

Yhteystietomme

Kattotutka julkaisee Kattoposti-lehteä,
josta löydät alan
tuoreimmat
kuulumiset.

Lue e-lehtenä

Kattotutka on kattoalan valtakunnallinen toimija
yli 50.000 referenssillä,
11 toimipisteellä ja
250 työntekijällä.

Tutustu meihin

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Katso sivuston käyttöehdot. Katso rekisteriseloste. ok