Referenssit / Porvoon vanha raatihuone

Vanha Raatihuone, Porvoo

Suomen vanhimman raatihuonerakennuksen peltikaton maalaus Porvoossa

Porvoon raatihuoneen konesaumatun peltikaton maalaus

Porvoon vanhassa kaupungissa sijaitsevan raatihuoneen konesaumakatto sai uuden ja uljaan ilmeen, kun kohteen yksityiskohtia pursuava peltikatto maalattiin kesällä 2021. Pitävä ja näyttävä maalausjälki varmistettiin hyvin tehdyillä pohjatöillä – vanha maalipinta poistettiin ja katto pestiin huolella. Kattotutkalla teemme peltikaton maalauksen aina sivellintyönä huolellisen pesun jälkeen. Peltikaton maalaus suojaa katetta jopa 15 vuotta.

Vuonna 1764 rakennettu Porvoon raatihuone on Suomen vanhin raatihuonerakennus. Historiallisessa rakennuksessa on toiminut mm. kaupungin hallinto, maistraatti, raati ja järjestyslaitos. 1800-luvulla siinä toimi myös ortodoksinen Alek­san­te­ri Ne­va­lai­sen kirk­ko. Porvoon kaupunki käytti rakennusta aina 1880-luvulle asti, minkä jälkeen raatihuone meinattiin jopa purkaa, kunnes Porvoon museoyhdistys ry pelasti talon ja aloitti siinä museotoiminnan 1896. Rakennus toimii tätä nykyäkin Porvoon museona.

Videolta ja kuvista pääset ihastelemaan niin maalattua kattoa kuin projektin aikaisia eri työvaiheitakin.

Pyydä tarjous peltikaton maalauksesta

Kattotyöt Uusimaa:

Kattotutka Helsinki
010 680 4001 Tutustu palveluihimme »
Porvoon raatihuoneen konesaumatun peltikaton maalaus Porvoon raatihuoneen konesaumatun peltikaton maalaus, työvaihe Porvoon raatihuoneen konesaumatun peltikaton maalaus, työvaihe Porvoon raatihuoneen konesaumatun peltikaton maalaus, työvaihe pesu Porvoon raatihuoneen konesaumatun peltikaton maalaus, työvaihe Porvoon raatihuoneen konesaumatun peltikaton maalaus, työvaihe Porvoon raatihuoneen konesaumatun peltikaton maalaus, työvaihe Porvoon raatihuoneen konesaumatun peltikaton maalaus, työvaihe Porvoon raatihuoneen konesaumatun peltikaton maalaus, yksityiskohta Porvoon raatihuoneen konesaumatun peltikaton maalaus, ilmakuva Porvoon raatihuoneen konesaumatun peltikaton maalaus, yksityiskohta Porvoon raatihuoneen konesaumatun peltikaton maalaus, ilmakuva

Peltikaton huoltomaalaus

Suomessa peltikatto altistuu hyvin erilaisille sääolosuhteille ja jos maalipintaan tulee syystä tai toisesta vaurioita, alkaa korroosion kehittyminen peltikatteessa. Jos katolla ei ole säännöllistä kattohuoltoa, pääsee pelti helposti ruostumaan ja voi kulua puhki jopa muutamassa vuodessa.

Peltikaton maalaus kannattaakin suorittaa ajoissa, sillä huoltomaalauksen ansiosta muutoin ehjän katteen elinkaarta on mahdollista jatkaa jopa 15 vuotta.

Tutustu peltikaton maalaukseen tarkemmin »

Peltikaton huoltomaalaus
Kattopalvelut Porvoo – Porvoon VPK

Palvelemme kaikissa kiinteistön kattoasioissa Porvoossa ja Uudellamaalla

 

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjauksetja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot katemateriaalista riippumatta. Kattoremontit25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Porvoossa ja Uudellamaalla hoitaa Kattotutka Helsinki.

Tutustu tarkemmin palvelutarjontaamme Porvoossa »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru