Ajankohtaista / Paras tapa selvittää kiinteistön katon todellinen kunto?

Paras tapa selvittää kiinteistön katon todellinen kunto?

Lue alta tarkemmin

Paras tapa selvittää kiinteistön katon todellinen kunto?

11
helmikuuta
2020
Uutinen

Valitettavan yleinen virhe on teettää katolle ”ilmainen kuntoarvio”, koska sellainen ei anna riittävän täsmällistä ja todellista kuvaa katon kokonaistilanteesta. Ilmaista kattotarkastusta ei ole olemassa, sillä tarkastuksen tulisi olla aina ammattitaidolla ja -ylpeydellä asiallista korvausta vastaan tehty työ.

Oikealla tavalla tehty katon tarkastus antaa tilaajalle, eli esimerkiksi taloyhtiölle ja isännöitsijälle, asiallisen ja puolueettoman faktatiedon rakennuksen vesikatteen ja sen alusrakenteiden materiaali- sekä rakennusteknisestä kunnosta, vesivahinkoriskeistä, korjaus- ja huoltotarpeista sekä mahdollisista katon toimivuuteen ja turvallisuuteen olennaisesti liittyvien sadevesijärjestelmän ja kattovarusteiden puutteista ja virheistä. Yhtään liioittelematta tai vähättelemättä todellista tilannetta – joskus lopputulos voi olla myös se, että katto on kaikin puolin hyvässä kunnossa!

Lue aiheesta lisää Kotitalolehti.fi sivustolla olevasta asiantuntija-artikkelista

Tutustu tarkastuspalveluihimme tarkemmin

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru