Yhteystiedot / Oulu / Palvelut Oulu

Kattoremontti ja muut monipuoliset kattopalvelut Oulussa

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katot Oulussa ja koko Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Pyydä tarjous »

Yhteystiedot / Oulu / Palvelut Oulu

Kattoremontti ja muut monipuoliset kattopalvelut Oulussa

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katot Oulussa ja koko Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Pyydä tarjous »

Kattotyöt Pohjois-Pohjanmaa:

Kattotutka Oulu
010 680 4030

Hakatie 13, 90440 Kempele

Kolme askelta vesikaton ylläpitoon – tarkastus, korjaus ja huolto

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Oulussa ja Pohjois-Pohjanmaalla hoitaa Kattotutka Oulu.

Yhteyshenkilöt

Lauri Hämäläinen
010 680 4030

Aluepäällikkö

lauri.hamalainen(at)kattotutka.fi
Matti Niskakangas

Aluepäällikkö

vanhempainvapaalla

Asiakaskokemuksia – Kattotutka Oulu

Katso, mitä asiakkaamme sanovat meistä ja tekemistämme kattotöistä Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Tunnettuja referenssikohteitamme ovat esimerkiksi Pallas-talo, Yli-Iin kirkko sekä Koy Hulikakku.

Lue asiakaskokemuksia »
Katso referenssikohteitamme »

Peltikattoremontti Oulussa
Vesikaton kuntotarkastus perustuu pääosin pintapuolisiin, mutta myös pienimuotoisesti rakenteisiin kohdistuviin, rakenteita rikkomattomiin tarkastusmenetelmiiin.

Tarkastus on katon ylläpidon perusta

Tarkastus on katon ylläpidon perusta ja ensimmäinen askel kohti toimivaa vesikattoa. Kuntotarkastuksen myötä saatte tietoon kattonne todellisen tilan sekä mahdolliset korjaustarpeet, jolloin on helpompi varautua tulevaan myös pitkällä tähtäimellä.

Tarkastukset kannattaa teettää katon tarkastuksiin erikoistuneella ammattilaisella. Koulutetut kattotarkastajamme  tarkastavat niin pienten kuin suurtenkin taloyhtiöiden sekä kiinteistöjen katot aina katemateriaalin ja kattotyyppin vaatimaa tarkastusmenetelmää hyödyntäen.

Tutustu tarkastuksiin tarkemmin »

Katon korjaus Oulu

Yleisiä katon korjauksia ovat mm.

 • Vesikaton yksityiskohtien sekä jiirien korjaukset
 • Räystäsalueen korjaukset
 • Suojapeltien uusimiset
 • Katon vuotokorjaukset
 • Räätälöidyt peltikorjaustyöt
 • Kattotiilien vaihtamiset
 • Katon oikaisut

Oli kyse sitten taloyhtiöstä, liikekiinteistöstä tai julkisesta rakennuksesta Oulun toimipisteestämme löytyy vahva osaaminen monipuolisiin katon korjauksiin. Meillä on paikallista kokemusta niin peltikaton, huopakaton, kuparikaton kuin tiilikatonkin korjauksista Pohjois-Pohjanmaalla.

Tutustu korjauksiin tarkemmin »

Katon korjaus peltikatolla
Vesikourujen puhdistus on osa katon säännöllistä huoltoa

Ennakoiva kattohuolto

Huoltamaton vesikatto voi aiheuttaa lukuisia ongelmia kiinteistössä, aiheuttaen merkittäviä kustannuksia. Säännöllinen ja ennakoiva kattohuolto onkin paras tapa varautua ja säästää katon kustannuksissa.

Kattohuollon sisältö voidaan räätälöidä aina asiakkaan tarpeen mukaisesti. Laaja kattohuoltosopimus sisältää säännölliset ja kokonaisvaltaiset huoltokäynnit, useimmissa tapauksissa 1-2 kertaa vuodessa, sopimuksen mukaan. Kattohuollon voi tilata myös kertaluonteisesti tai vain tiettyyn tarpeeseen.

Tutustu kattohuoltoon tarkemmin »

Kattoremontti Oulu

Kun täsmäkorjaukset eivät enää riitä on katon uusiminen, eli kattoremontti, ajankohtainen. Ennen remontin varsinaista suunnittelua katolle kannattaa teettää puolueeton kattotarkastus. Kattotarkastuksen pohjalta luotettava kattourakoitsija pystyy kertomaan jo etukäteen, millainen ratkaisu olisi kestävin ja kustannustehokkain juuri teidän katollenne.

Oulun toimipisteestä löytyy mittava kokemus erilaisista kattoremonteista niin pelti- kuin huopakatoillekin. Saumapeltikatolle ja huopakatolle kattoremontti voidaan totetuttaa myös ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Tutustu kattoremontteihin tarkemmin »

ELINKAARIKATTO® – kattokvartaali on 25 vuotta
As Oy Haavanvesa ja Haavansarka, kattoremontti Oulu

ELINKAARIKATTO® rivitaloyhtiöihin Oulussa

Oulussa vierekkäiset As Oy Haavansarka ja As Oy Haavanvesa hyödynsivät taloyhtiöiden kattoremonteissa Kattotutkan ELINKAARIKATTO® -urakkamallin mukanaan tuomat hyödyt, kuten juuri oikein mitoitetun remontin sekä uuden katon ylläpidon ja täystakuun 25 vuodeksi.

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

Huopakatto tiilikaton tilalle Oulujoen pappilaan

Upeissa Oulujokivarren maisemissa sijaitsevan Oulujoen pappilan kattoremontin aluksi vanha tiilikatto, ruoteet ja aluskermi purettiin. Näiden alta paljastui vielä vanhempi pärekatto, joka purettiin myös pois. Alusrakenteeksi asennettiin OSB-levy ja sen päälle upea, rakennuksen tyyliä huokuva rimahuopakatto Kattotutkan Oulun toimipisteen kermikattoasentajien tekemänä.

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

Oulujoen pappila, huopakattoremontti
Yli-Iin kirkko, kattoremontti Oulu

Yli-Iin kirkon uusi konesaumakatto on tehty käsityönä

Nykyisin Oulun kaupunkiin kuuluvan Yli-Iin upean kirkon katto sai kesällä 2018 uuden saumapeltikatteen, julkisivu uuden maalipinnan sekä ikkunat ansaitsemansa kunnostukset Kattotutkan toimiessa pääurakoitsijana.

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

Pallas-talon kattoremontti Oulussa

Tämä ydinkeskustan ykköspaikalla, Rotuaarilla, sijaitseva arvokiinteistö kuuluu Oulun rakennushistoriallisesti merkittäviin kohteisiin. Vanhan savitiilikaton elinkaari oli päättynyt ja kattovuodoista haluttiin eroon. Uusi saumattu, sinkitty peltikate syntyi kokeneiden oululaisten kattopeltiseppien taidonnäytteenä. Katolla oli paljon vaativia, erityisen tarkkaa peltisepän ammattitaitoa vaativia yksityiskohtia, kuten monimuotoisia ja suuria hormeja, kattolyhtyjä sekä taitteita. Kattoremontin yhteydessä uusittiin myös sadevesikourut, jotka pinnoitettiin Kattotutkan IKIKOURU® -menetelmällä ja varustettiin lämmityskaapeleilla.

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

Pallastalo, kattoremontti Oulu
Lumiesteet katolla

Kattoturvatuotteet – kattosillat, kattotikkaat, lumiesteet ja nousukiskot

Yksi merkittävä tekijä kiinteistön vesikaton kunnossa pitämisessä on turvallinen ja esteetön pääsy katolle. Kattoturvatuotteilla varmistetaan, että katolle päästään esteettömästi ja siellä voidaan liikkua ja suorittaa huoltotoimenpiteitä turvallisesti.

Asennamme kattoturvatuotteet taloyhtiöihin ja kiinteistöihin myös Oulussa. Meiltä mm. laadukkaat kattotikkaat, kattosillat, lumiesteet ja nousukiskot.

Tutustu kattoturvatuotteisiin tarkemmin »

Toimi nopeasti, kun katto vuotaa

Oli kyseessä sitten rivitalo, kerrostalo, toimitila tai liikerakennus, kun katto vuotaa, vaatii se nopeita toimia. Mitä nopeammin vuotokohta paikannetaan ja saadaan paikattua sen suuremmalla todennäköisyydellä isommilta ongelmilta voidaan välttyä eikä vesi pääse vaurioittamaan vesikaton alapuolisia tiloja sekä rakenteita.

 1. Ota yhteyttä paikalliseen asiantuntijaasi: Kattotutka Oulu
 2. Katon vuototarkastus ja akuutti paikkaus
 3. Katon laajempi tarkastus, kun akuutti vuoto on paikattu
 4. Katon pysyvämpi korjaus ja muut jatkotoimenpiteet
Vuototarkastuksen lähtökohtana on paikantaa katolla oleva vuotokohta ja korjata se niin pian kuin mahdollista

Trustmary Reviews

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru