Yhteystiedot / Lahti / Palvelut Lahti

Kattoremontti ja muut kattopalvelut Lahdessa

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katot Lahden ja koko Päijät-Hämeen alueella.

Pyydä tarjous »

Yhteystiedot / Lahti / Palvelut Lahti

Kattoremontti ja muut kattopalvelut Lahdessa

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katot Lahden ja koko Päijät-Hämeen alueella.

Pyydä tarjous »

Kattotyöt Päijät-Häme:

Kattotutka Lahti
010 680 4025

Vasarakatu 10, 15700 Lahti

Katon tarkastus, korjaus ja huolto – Lahti ja Päijät-Häme

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Lahdessa ja Päijät-Hämeen alueella hoitaa Kattotutka Lahti.

Yhteyshenkilöt

Juha Ikonen
010 680 4025

Projektipäällikkö

juha.ikonen(at)kattotutka.fi

Asiakaskokemuksia – Kattotutka Lahti

Katso, mitä asiakkaamme sanovat meistä ja tekemistämme kattotöistä Päijät-Hämeen alueella.

Referenssikohteitamme Lahdessa ovat esimerkiksi Koy Toimistokartano sekä As Oy Naapuri.

Lue asiakaskokemuksia »
Katso referenssikohteitamme »

Referenssikohde Lahdessa
Vesikaton kuntotarkastus perustuu pääosin pintapuolisiin, mutta myös pienimuotoisesti rakenteisiin kohdistuviin, rakenteita rikkomattomiin tarkastusmenetelmiiin.

Tarkastus on katon ylläpidon perusta

Tarkastus on katon ylläpidon perusta ja ensimmäinen askel kohti toimivaa vesikattoa. Kuntotarkastuksen myötä saatte tietoon kattonne todellisen tilan sekä mahdolliset korjaustarpeet, jolloin on helpompi varautua tulevaan myös pitkällä tähtäimellä.

Tarkastukset kannattaa teettää katon tarkastuksiin erikoistuneella ammattilaisella. Koulutetut kattotarkastajamme  tarkastavat niin pienten kuin suurtenkin taloyhtiöiden sekä kiinteistöjen katot aina katemateriaalin ja kattotyyppin vaatimaa tarkastusmenetelmää hyödyntäen.

Tutustu tarkastuksiin tarkemmin »

Katon korjaus Lahti

Yleisiä katon korjauksia ovat mm.

 • Vesikaton yksityiskohtien sekä jiirien korjaukset
 • Räystäsalueen korjaukset
 • Suojapeltien uusimiset
 • Katon vuotokorjaukset
 • Räätälöidyt peltikorjaustyöt
 • Kattotiilien vaihtamiset
 • Katon oikaisut

Oli kyse sitten taloyhtiöstä, liikekiinteistöstä tai julkisesta rakennuksesta Lahden toimipisteestämme löytyy vahva osaaminen monipuolisiin katon korjauksiin. Meillä on paikallista kokemusta niin peltikaton, huopakaton, kuparikaton kuin tiilikatonkin korjauksista Päijät-Hämeessä.

Tutustu korjauksiin tarkemmin »

Katon korjaus peltikatolla
Vesikourujen puhdistus on osa katon säännöllistä huoltoa

Ennakoiva kattohuolto

Säännöllinen ja ennakoiva kattohuolto on avainasemassa vesikaton elinkaarta ajateltaessa. Huoltamaton vesikatto voi aiheuttaa lukuisia ongelmia kiinteistössä, mistä aiheutuu merkittäviä kustannuksia. Ennakoiva katon huolto on siis loistava tapa varautua ja säästää katon kustannuksissa.

Kattohuollon sisältö voidaan räätälöidä aina asiakkaan tarpeen mukaisesti. Suosittu vaihtoehto on ollut laaja kattohuoltosopimus, joka sisältää säännölliset ja kokonaisvaltaiset huoltokäynnit, useimmissa tapauksissa 1-2 kertaa vuodessa, sopimuksen mukaan. Kattohuollon voi tilata myös kertaluonteisesti ja vain tiettyyn tarpeeseen.

Tutustu kattohuoltoon tarkemmin »

Kattoremontit Päijät-Hämeessä

Kun täsmäkorjaukset eivät enää riitä on katon uusiminen, eli kattoremontti, ajankohtainen. Ennen remontin varsinaista suunnittelua katolle kannattaa teettää puolueeton kattotarkastus. Kattotarkastuksen pohjalta luotettava kattourakoitsija pystyy kertomaan jo etukäteen, millainen ratkaisu olisi kestävin ja kustannustehokkain juuri teidän katollenne.

Lahden toimipisteestä löytyy mittava kokemus erilaisista kattoremonteista niin pelti- kuin huopakatoillekin. Saumapeltikatolle ja huopakatolle kattoremontti voidaan totetuttaa myös ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Tutustu kattoremontteihin tarkemmin »

ELINKAARIKATTO® – kattokvartaali on 25 vuotta
As Oy Vapaudenkatu 2, kattoremontti Lahti

Suuri kattoremontti kerrostaloon Lahden keskustassa

Lahden keskustassa uusittiin kolmessa vaiheessa lähes 2000 m² kerrostalon peltikattoa, kun As Oy Vapaudenkatu 2:sen kattoremontti toteutettiin Kattotutkan kokeneiden peltiseppien taidonnäytteenä. Kattourakoitsija valikoitui hallituksen tekemän tarkan taustatyön perusteella..

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

Monimuotoinen peltikaton ja huopakaton uusiminen Lahdessa

Koy Toimistokartano on monimuotoinen rakennuskokonaisuus, jossa osa katoista on huopakatteella ja osa peltikatteella. Kattotutkan tekemässä kattoremontissa uusittiin kokonaan kaksi peltikattoa ja yksi huopakatto pohjatöineen. Peltikaton vesikourut saneerattiin remontin yhteydessä IKIKOURU® -menetelmällä.

Tutustu kohteeseen tarkemmin »

Koy Toimistokartano, kattoremontti Lahti
Jokaisen kiinteistön perusvarustukseen kuuluu toimiva sadevesien poistojärjestelm

Sadevesijärjestelmät taloyhtiöön ja kiinteistöihin Päijät-Hämeessä

Jokaisen kiinteistön perusvarustukseen kuuluu toimiva sadevesien poistojärjestelmä. Kerrostaloissa ja muissa suurkohteissa vesikourut ovat yleensä integroitu osaksi vesikattoa, jolloin niiden toteuttamiseen ja saneeraukseen tarvitaan peltiseppää.

Ammattitaitoiset peltiseppämme valmistavat piilokourut ja tuplavesikourut sekä syöksytorvet paikan päällä kohteessa räätälöidysti juuri kohteen erityispiirteet huomioiden. Mitä eri kourutyypit tarkoittavat ja kuinka ne eroavat toisistaan?

Tutustu sadevesijärjestelmiin tarkemmin »

Kattoturvatuotteet – kattosillat, kattotikkaat, lumiesteet ja nousukiskot

Yksi merkittävä tekijä kiinteistön vesikaton kunnossa pitämisessä on turvallinen ja esteetön pääsy katolle. Kattoturvatuotteilla varmistetaan, että katolle päästään esteettömästi ja siellä voidaan liikkua ja suorittaa huoltotoimenpiteitä turvallisesti.

Asennamme kattoturvatuotteet taloyhtiöihin ja kiinteistöihin myös Lahdessa. Meiltä mm. laadukkaat kattotikkaat, kattosillat, lumiesteet ja nousukiskot.

Tutustu kattoturvatuotteisiin tarkemmin »

 

Lumiesteet katolla
Vuototarkastuksen lähtökohtana on paikantaa katolla oleva vuotokohta ja korjata se niin pian kuin mahdollista

Mitä tehdä, kun katto vuotaa?

Oli kyseessä sitten rivitalo, kerrostalo, toimitila tai liikerakennus, kun katto vuotaa, vaatii se nopeita toimia. Mitä nopeammin vuotokohta paikannetaan ja saadaan paikattua sen suuremmalla todennäköisyydellä isommilta ongelmilta voidaan välttyä eikä vesi pääse vaurioittamaan vesikaton alapuolisia tiloja sekä rakenteita.

 1. Ota yhteyttä paikalliseen asiantuntijaasi: Kattotutka Lahti
 2. Katon vuototarkastus ja akuutti paikkaus
 3. Katon laajempi tarkastus, kun akuutti vuoto on paikattu
 4. Katon pysyvämpi korjaus ja muut jatkotoimenpiteet

Trustmary Reviews

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru