• Vesikaton luotettava kumppanisi Espoossa

Katon tarkastus Espoo

Kuntotarkastus on katon ylläpidon perusta. Kattotarkastuksen avulla selvitetään katon todellinen tilanne sekä sen tulevat korjaustarpeet. Kattotarkastuksistamme tehdään aina myös selkeä kuvallinen raportti, jonka pohjalta on helppo varautua katon kunnossapitoon pidemmälläkin tähtäimellä.

Koulutetut kattotarkastajamme  tarkastavat niin taloyhtiöiden kuin kiinteistöjen ja julkisten rakennustenkin katot kattotyypistä ja katemateriaalista riippumatta oikeaa tarkastusmenetelmää hyödyntäen.

Katon korjaus Espoo

Vesikaton korjaukset tuovat selvää säästöä taloyhtiölle ja pidentävät katon elinkaarta, kunhan ne tehdään riittävän ajoissa. Katoille tehtäviä täsmäkorjauksia ovat esimerkiksi:

  • Vesikaton yksityiskohtien sekä jiirien korjaukset
  • Räystäsalueen korjaukset
  • Suojapeltien uusimiset
  • Katon vuotokorjaukset
  • Räätälöidyt peltikorjaustyöt
  • Kattotiilien vaihtamiset
  • Katon oikaisut

Oli kyse sitten suuresta teollisuushallista, rivitaloyhtiöstä tai lähes kaikesta siltä väliltä, meiltä löytyy osaaminen ja kokeneet ammattilaiset katon korjauksiin. Katon korjaukset onnistuvat useimmissa tapauksissa myös talvella.

Säännöllinen ja ennakoiva kattohuolto

Kuka kävi viimeksi katolla? Katto on kiinteistön tärkein julkisivu, mutta se jää liian usein vaille riittävää huoltoa. Huoltamaton vesikatto on merkittävä riskitekijä, joka voi aiheuttaa lukuisia ongelmia kiinteistössä. Säännöllinen ja ennakoiva kattohuolto on olennainen osa vesikaton elinkaarta.

Huollon sisältö voidaan muokata kohteen tarpeen mukaisesti. Kattohuollon voi tilata joko kokonaisvaltaisella huoltosopimuksella tai kertaluonteisesti ja tiettyyn tarpeeseen. Kattohuoltosopimus sisältää säännölliset ja monipuoliset huoltokäynnit, useimmissa tapauksissa 1-2 kertaa vuodessa, tehdyn sopimuksen mukaisesti.

Kattoremontit Espoo

Tietyssä pisteessä täsmäkorjaukset eivät enää riitä ja kiinteistön katto vaatii uusimista, eli kattoremonttia. Kattoremontin perustana olisi hyvä olla puolueeton kattotarkastus. Tarkastukseen pohjalta kattourakoitsija pystyy suunnittelemaan ja toteuttamaan kattoremontin, joka vastaa kyseisen katon tarpeisiin mahdollisimman hyvin.

Me teemme taloyhtiöiden ja kiinteistöjen kattoremontit pelti-, kupari- ja huopakatoille vuosien kokemuksella, turvallisuudesta tinkimättä ja aina kyseisen katon vaatimilla menetelmillä. Kattoremontti voidaan totetuttaa myös ELINKAARIKATTO® -palveluna 25 vuoden täystakuulla saumapeltikatolle ja kermikatolle

Tutustu tarkemmin toteuttamiimme kattoremontteihin Espoossa ja koko Uudellamaalla referenssi-sivuiltamme.

As Oy Mäkipeura, Espoo

Monipuolinen kattoremontti sisälsi konesaumatun peltikatteen lisäksi mm. uusitut sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet ja ilmanvaihdon päivittämisen koneelliseksi.

Tutustu tarkemmin

As Oy Kuttulammenpuisto, Espoo

Peltikattoremontti kuuden rivitalon ja neljän paritalon yhtiöön Espoossa.

Tutustu tarkemmin

Katso lisää referenssejämme

Muut kattotyöt

Tarkastusten, korjausten, huoltojen ja kattoremonttien lisäksi teemme myös muut pienemmät ja suuremmat kattotyöt Espoossa. Palvelutarjontaamme kuuluvat mm. peltikaton pesu ja maalaus, tiilikaton pinnoitus, IKIKOURU® -saneeraukset, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet.

Trustmary Reviews

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen. Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru