Referenssit / Oulujoen pappila

Oulujoen pappila, Oulu

Tiilikatosta rimahuopakatoksi

Uusi rimahuopakatto tiilikaton tilalle Oulujoen pappilaan

Upeissa Oulujokivarren maisemissa sijaitsevan Oulujoen pappilan kattoremontin aluksi vanha tiilikatto, ruoteet ja aluskermi purettiin. Näiden alta paljastui vielä vanhempi pärekatto, joka purettiin myös pois. Alusrakenteeksi asennettiin OSB-levy ja sen päälle upea, rakennuksen tyyliä huokuva rimahuopakatto Kattotutkan kermikattoasentajien tekemänä.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Pohjois-Pohjanmaa:

Kattotutka Oulu
010 680 4030 Tutustu palveluihimme »
Tiilikatosta rimahuopakatoksi Oulujoen pappila, Oulu Tiilikatosta rimahuopakatoksi Oulujoen pappila, Oulu Tiilikatosta rimahuopakatoksi Oulujoen pappila, Oulu Tiilikatosta rimahuopakatoksi Oulujoen pappila, Oulu Tiilikatosta rimahuopakatoksi Oulujoen pappila, Oulu Tiilikatosta rimahuopakatoksi Oulujoen pappila, Oulu Tiilikatosta rimahuopakatoksi Oulujoen pappila, Oulu Tiilikatosta rimahuopakatoksi Oulujoen pappila, Oulu Tiilikatosta rimahuopakatoksi Oulujoen pappila, Oulu

Huopakatto, bitumikatto, kermikatto – sopii moneen

Kattotutkan huopakatto, käytetään myös kermikatto ja bitumikatto nimityksiä, sopii kaikenkokoisiin kohteisiin, aina pienistä katoksista ja kerrostaloista suuriin halleihin sekä vaativiin pihakansiin. Myös huopakaton vuototarkastus, paikkaus ja huolto kuuluvat kattavaan palvelutarjontaamme.

Huopakatoista löytyy useita vaihtoehtoja niin harjakatoille kuin loiville ja tasakatoillekin. Harjakatoilla bitumikate kiinnitetään joko naulaamalla tai liimaamalla bitumilla alustaansa. Loiville katoille, erityisesti tasakatoille kate kiinnitetään liimaamalla. Bitumikaton asennuksessa on aina päämääränä toimiva ja kestävä katto. 

Lue huopakaton ominaisuuksista tarkemmin »

Vihreä kermikatto Helsingin Viikinmäessä
As Oy Haavanvesa ja Haavansarka, kattoremontti Oulu

Kattotyöt kaikille katoille Oulussa

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO®-palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Oulussa ja Pohjois-Pohjanmaalla hoitaa Kattotutka Oulu.

Tutustu tarkemmin palvelutarjontaamme Oulussa »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru