Referenssit / Olympiaterminaali Helsinki

Olympiaterminaali, Helsinki

Kattoremontti ja IKIKOURU® terminaalirakennukseen Helsingissä

Kattotutka toteutti Olympiaterminaalin kattoremontin ja kourusaneerauksen!

Helsingissä sijaitsevan matkustajaliikenteen sydämen, Olympiaterminaalin, kattoremontin yhteydessä vesikouruun asennettiin myös IKIKOURU®.

Pyydä tarjous kattoremontista »

Kattotyöt Uusimaa:

Kattotutka Helsinki
010 680 4001 Tutustu palveluihimme »
Kattoremontti ja IKIKOURU® terminaalirakennukseen Helsingissä, Olympiaterminaali Kattoremontti ja IKIKOURU® terminaalirakennukseen Helsingissä, Olympiaterminaali Kattoremontti ja IKIKOURU® terminaalirakennukseen Helsingissä, Olympiaterminaali Kattoremontti ja IKIKOURU® terminaalirakennukseen Helsingissä, Olympiaterminaali Kattoremontti ja IKIKOURU® terminaalirakennukseen Helsingissä, Olympiaterminaali Kattoremontti ja IKIKOURU® terminaalirakennukseen Helsingissä, Olympiaterminaali Kattoremontti ja IKIKOURU® terminaalirakennukseen Helsingissä, Olympiaterminaali Kattoremontti ja IKIKOURU® terminaalirakennukseen Helsingissä, Olympiaterminaali Kattoremontti ja IKIKOURU® terminaalirakennukseen Helsingissä, Olympiaterminaali

Kattoremontit Helsingissä

Kun täsmäkorjaukset eivät enää riitä on katon uusiminen, eli kattoremontti, ajankohtainen. Ennen remontin varsinaista suunnittelua katolle kannattaa teettää puolueeton kattotarkastus. Kattotarkastuksen pohjalta luotettava kattourakoitsija pystyy kertomaan jo etukäteen, millainen ratkaisu olisi kestävin ja kustannustehokkain juuri teidän katollenne.

Helsingin toimipisteestä löytyy mittava kokemus erilaisista kattoremonteista niin pelti-, huopa- kuin kuparikatoillekin. Saumapeltikatolle ja huopakatolle kattoremontti voidaan totetuttaa myös ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Tutustu kattoremontteihin tarkemmin »

Kattoremontti sääsuojan alla
IKIKOURU® valmistetaan EPDM-Superseal-kumista

IKIKOURU® soveltuu kaikille kattotyypeille

IKIKOURU® soveltuu kaikille kattotyypeille niin rivipelti-, huopa-, muotopelti- kuin tiilikatoillekin. Työmenetelmät voivat vaihdella kattotyypeittäin.

  • Rivipeltikatolla kumi kiinnitetään vesikaton ja kourun lukkosauman alle.
  • Huopakatolla kumi liitetään vesikattoon kumibitumikermillä.
  • Muotopelti-, tiili-, ja mineriittikatoilla liitos tehdään peltilistoilla aluskatteen alle.
  • Uudiskohteissa kumi asennetaan kouruun ennen varsinaisen katteen asennusta.

Lue lisää IKIKOURU®-ratkaisusta »

Katon monipuoliset palvelut Helsingissä

Palvelukonseptimme kolme askelta vesikaton hyvinvointiin ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjauksetja kattohuollot. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden sekä julkisten rakennusten katot katemateriaalista ja kattotyypistä riippumatta.

Kattoremontit onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO®-palveluna, johon sisältyvät kattotarkastus, remontin suunnittelu, toteutuksen sekä ylläpito 25 vuodeksi.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Helsingissä ja koko Uudenmaan alueella hoitaa Kattotutka Helsinki.

Tutustu koko palvelutarjontaamme Helsingissä »

Fazerin vierailukeskus Vantaa
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru