Nyt ei ole pomo piilossa, vaan katolla!

Etusivu » Ajankohtaista » Nyt ei ole pomo piilossa, vaan katolla!

Jaa meidät:
4/11
2016
Kattotutkalla myös yritysjohto ja päälliköt haluavat pitää yllä omaa osaamistaan kattotöistä ja kuunnella tarkasti peltiseppien ja kattoasentajien näkemyksiä työn kehittämisestä. Tätä varten on luotu Päällikkörykäisy -teemapäivät.

Päällikkörykäisy -teemapäivänä yritysjohto ja päälliköt osallistuvat yhden valitun kattotyömaan työskentelyyn, yhdessä Kattotutkan huippuammattilaisten kanssa.

Edellä kuvatun kaltainen teemapäivä pidettiin viimeksi perjantaina 28.10. Helsingissä. Mukana oli useita päälliköitä Kattotutkan eri toimipisteistä aina yhtiön toimitusjohtajaa myöten. Olipa mukana jopa asiasta kiinnostuneita yhteistyökumppaneitammekin.

Tunnelmia Helsingin Päällikkörykäisystä 28.10.

Päälliköt katolla yhdessä kattoasentajien kanssa.

Räystäällä työn ääressä Kattotutka Oy:n toimitusjohtaja Heikki Lindgren (edessä) ja Joensuun aluepäällikkö Mikael Turtinen.

Mukana olivat myös Helsingin toimipisteen projektipäälliköt Matti Lindgren ja Tommi Lohi sekä tuotantojohtaja Mauri Carlson.

Uutta kattoa tulossa...

Kattotutka Oy

Äyritie 12 A, 01510 VANTAA
Hallinto 010 680 4000
Sähköposti myynti@kattotutka.fi
Seuraa meitä Facebookissa!

Yhteystietomme

Kattotutka julkaisee Kattoposti-lehteä,
josta löydät alan
tuoreimmat
kuulumiset.

Lue e-lehtenä

Kattotutka on kattoalan valtakunnallinen toimija
yli 50.000 referenssillä,
11 toimipisteellä ja
250 työntekijällä.

Tutustu meihin

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Katso sivuston käyttöehdot. Katso rekisteriseloste. ok