Referenssit / Lieksan Keskuskoulu

Lieksan Keskuskoulu, Lieksa

Peltikaton huoltomaalaus Lieksassa

Lieksan keskuskoulun peltikatto huoltomaalattiin sivellintyönä

Lieksan keskuskoulun Koulukadun toimipisteen peltikatot huoltomaalattiin Kattotutkan toimesta. Kahden suuren koulurakennuksen huoltomaalaus toteutettiin kesän ja alkusyksyn 2019 aikana. Työskenneltäessä koulun alueella, jossa liikkuu paljon lapsia, työturvallisuuden merkitys korostui entisestään.

Ennen varsinaista maalausurakkaa peltikatto pestiin huolellisesti ja tehtiin tarvittavat pohjatyöt. Oikein tehty pesu on edellytys katon onnistuneelle maalaukselle. Varsinainen peltikaton maalaus toteutettiin sivellintyönä, joka takaa maalin parhaan tarttumisen.

Pyydä tarjous peltikaton maalauksesta

Kattotyöt Pohjois-Karjala:

Kattotutka Joensuu
010 680 4070 Tutustu palveluihimme »
Peltikaton huoltomaalaus Lieksassa, Lieksan keskuskoulu Peltikaton huoltomaalaus Lieksassa, Lieksan keskuskoulu Peltikaton huoltomaalaus Lieksassa, Lieksan keskuskoulu Peltikaton huoltomaalaus Lieksassa, Lieksan keskuskoulu Peltikaton huoltomaalaus Lieksassa, Lieksan keskuskoulu Peltikaton huoltomaalaus Lieksassa, Lieksan keskuskoulu Peltikaton huoltomaalaus Lieksassa, Lieksan keskuskoulu Peltikaton huoltomaalaus Lieksassa, Lieksan keskuskoulu Peltikaton huoltomaalaus Lieksassa, Lieksan keskuskoulu

Peltikaton huoltomaalaus

Suomessa peltikatto altistuu hyvin erilaisille sääolosuhteille ja jos maalipintaan tulee syystä tai toisesta vaurioita, alkaa korroosion kehittyminen peltikatteessa. Jos katolla ei ole säännöllistä kattohuoltoa, pääsee pelti helposti ruostumaan ja voi kulua puhki jopa muutamassa vuodessa.

Peltikaton maalaus kannattaakin suorittaa ajoissa, sillä huoltomaalauksen ansiosta muutoin ehjän katteen elinkaarta on mahdollista jatkaa jopa 15 vuotta.

Tutustu peltikaton maalaukseen tarkemmin »

Peltikaton huoltomaalaus
Koy Teräskulma, huopakatto Joensuu

Joensuun ja Pohjois-Karjalan monipuoliset kattopalvelut

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjauksetja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Joensuussa ja Pohjois-Karjalan alueella hoitaa Kattotutka Joensuu.

Lue lisää kattopalveluistamme Joensuussa »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru