Uusi urakkamalli haastaa vallitsevan ajattelutavan kattoremonteissa!

Etusivu » Ajankohtaista » KVR-urakkamalli myös kattoremonttien toteutukseen

Jaa meidät:
22/11
2018
Juuri ilmestyneessä Suomen Kiinteistölehden marraskuun 2018 numerossa on paljon mielenkiintoista ja ajankohtaista asiaa kattoremonteista.

Suomen Kiinteistölehden marraskuun 2018 numerosta löytyy paljon hyödyllistä tietoa kattoremontteihin liittyen talo- ja kiinteistöyhtiöille.

VOIT LUKEA JUTTUKOKONAISUUDEN PDF-TIEDOSTONA TÄSTÄ LINKISTÄ

Lehdessä käsitellään mm. näitä kattoon liittyviä aiheita:

  • Katto on rakennuksen viides ja hyvin tärkeä julkisivu. Se ansaitsee huomiota ja hoivaa, vaikka usein pyrkii unohtumaan ollessaan poissa näkyvistä
  • Elinkaariajatteluun pohjautuva ELINKAARIKATTO® -urakkamalli haastaa vallitsevan ajattelutavan nyt myös taloyhtiöiden kattoremonteissa. Lehdessä kerrotaan tarkemmin mitä hyötyjä taloyhtiölle on kattoremontin teettämisestä ELINKAARIKATTO® -urakkana.
  • Katon remontointiin ja huoltoon kehitetystä uudesta ELINKAARIKATTO® -urakkamallista kertoo perusteellinen artikkeli: "Katto kestää takuulla 25 vuotta ja hoidettuna vuosisadan”.
  • Artikkelissa Asunto Oy Kuopion Asemakatu 18 taloyhtiöpäättäjät ja isännöitsijä kertovat Kattotutkan toteuttamasta ELINKAARIKATOSTA®.

Näiden lisäksi lehdestä voi lukea mm. ”Onnistuneen kattoremontin vaiheista”, ”Kattoremontin neljästä yleisimmästä kipukohdasta” sekä ”Kattolumien hallitusta pudottamisesta”.

Jos taloyhtiössä on kattoremontti suunnitteilla, Kiinteistölehden marraskuun numero on oiva lukupaketti jokaiselle taloyhtiöpäättäjälle!

Kattotutka Oy

Äyritie 12 A, 01510 VANTAA
Hallinto 010 680 4000
Sähköposti myynti@kattotutka.fi
Seuraa meitä Facebookissa!

Yhteystietomme

Kattotutka julkaisee Kattoposti-lehteä,
josta löydät alan
tuoreimmat
kuulumiset.

Lue e-lehtenä

Kattotutka on kattoalan valtakunnallinen toimija
yli 50.000 referenssillä,
11 toimipisteellä ja
250 työntekijällä.

Tutustu meihin

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Katso sivuston käyttöehdot. Katso rekisteriseloste. ok