Ajankohtaista / KVR-urakkamalli myös kattoremonttien toteutukseen

Uusi urakkamalli haastaa vallitsevan ajattelutavan kattoremonteissa

Lue alta tarkemmin

Uusi urakkamalli haastaa vallitsevan ajattelutavan kattoremonteissa

22
marraskuuta
2018
Uutinen

Juuri ilmestyneessä Suomen Kiinteistölehden marraskuun 2018 numerossa on paljon mielenkiintoista ja ajankohtaista asiaa kattoremonteista.

Suomen Kiinteistölehden marraskuun 2018 numerosta löytyy paljon hyödyllistä tietoa kattoremontteihin liittyen talo- ja kiinteistöyhtiöille.

VOIT LUKEA JUTTUKOKONAISUUDEN PDF-TIEDOSTONA TÄSTÄ LINKISTÄ

Lehdessä käsitellään mm. näitä kattoon liittyviä aiheita:

  • Katto on rakennuksen viides ja hyvin tärkeä julkisivu. Se ansaitsee huomiota ja hoivaa, vaikka usein pyrkii unohtumaan ollessaan poissa näkyvistä
  • Elinkaariajatteluun pohjautuva ELINKAARIKATTO® -urakkamalli haastaa vallitsevan ajattelutavan nyt myös taloyhtiöiden kattoremonteissa. Lehdessä kerrotaan tarkemmin mitä hyötyjä taloyhtiölle on kattoremontin teettämisestä ELINKAARIKATTO® -urakkana.
  • Katon remontointiin ja huoltoon kehitetystä uudesta ELINKAARIKATTO® -urakkamallista kertoo perusteellinen artikkeli: "Katto kestää takuulla 25 vuotta ja hoidettuna vuosisadan”.
  • Artikkelissa Asunto Oy Kuopion Asemakatu 18 taloyhtiöpäättäjät ja isännöitsijä kertovat Kattotutkan toteuttamasta ELINKAARIKATOSTA®.

Näiden lisäksi lehdestä voi lukea mm. ”Onnistuneen kattoremontin vaiheista”, ”Kattoremontin neljästä yleisimmästä kipukohdasta” sekä ”Kattolumien hallitusta pudottamisesta”.

Jos taloyhtiössä on kattoremontti suunnitteilla, Kiinteistölehden marraskuun numero on oiva lukupaketti jokaiselle taloyhtiöpäättäjälle!

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru