Kuopion taidemuseon katto saumattiin kuparista

Etusivu » Referenssit (vanha) » Korjaukset / kattoremontit » Kuopion taidemuseon katto saumattiin kuparista

Jaa meidät:

Kuopion taidemuseo sijaitsee 1900-luvun alussa rakennetussa pankkitalossa keskellä kaupunkia. Rakennus kunnostettiin taidemuseoksi ja avattiin yleisölle keväällä 1980. Uudistettu museo avautui yleisölle peruskorjauksen jälkeen keväällä 2005.

Katto uusittiin vuonna 2013. Vanha sinkitty peltikate oli tullut elinkaarensa päähän ja se sai väistyä. Vanha ruodelaudoitus ja  tarpeettomiksi käyneet tiilihormit purettiin, alusrakenteiden tuuletusta parannettiin ja uuden katteen alustaksi asennettiin ponttilaudoitus ja aluskermi.

Uusi kate saumattiin kuparista. Työ sujui sääsuojan alla hyvässä yhteistyössä tilaajan edustajien kanssa  ja valmistui suunnitelmien mukaan joulukuussa 2013.

Kauniisti tummuva kupari kruunaa arvokkaan museorakennuksen ja kaupunkikuvassa on jälleen yksi hieno jälki ammattimiestemme kädentaidosta.

Kattotutka Oy

Äyritie 12 A, 01510 VANTAA
Hallinto 010 680 4000
Sähköposti myynti@kattotutka.fi
Seuraa meitä Facebookissa!

Yhteystietomme

Kattotutka julkaisee Kattoposti-lehteä,
josta löydät alan
tuoreimmat
kuulumiset.

Lue e-lehtenä

Kattotutka on kattoalan valtakunnallinen toimija
yli 50.000 referenssillä,
11 toimipisteellä ja
250 työntekijällä.

Tutustu meihin

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Katso sivuston käyttöehdot. Katso rekisteriseloste. ok