Referenssit / Koy Toimistokartano

Koy Toimistokartano, Lahti

Monipuolinen kattoremontti Lahdessa

Monimuotoisen rakennuksen peltikattojen ja huopakattojen uusiminen Lahdessa

Koy Toimistokartano on monimuotoinen rakennuskokonaisuus, jossa osa katoista on huopakatteella ja osa peltikatteella. Kattotutkan tekemässä kattoremontissa uusittiin kokonaan kaksi peltikattoa ja yksi huopakatto pohjatöineen. Peltikaton vesikourut saneerattiin remontin yhteydessä IKIKOURU® -menetelmällä. Rakennuksen muille katoille tehtiin samalla erilaisia peltikaton korjauksia, uusittiin läpivientejä sekä jiirejä ja lisättiin alipainetuulettimia yms.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Päijät-Häme:

Kattotutka Lahti
010 680 4025 Tutustu palveluihimme »
Huopakaton ja peltikaton uusiminen Lahdessa, Koy Toimistokartano Huopakaton ja peltikaton uusiminen Lahdessa, Koy Toimistokartano Huopakaton ja peltikaton uusiminen Lahdessa, Koy Toimistokartano Huopakaton ja peltikaton uusiminen Lahdessa, Koy Toimistokartano Huopakaton ja peltikaton uusiminen Lahdessa, Koy Toimistokartano Huopakaton ja peltikaton uusiminen Lahdessa, Koy Toimistokartano Huopakaton ja peltikaton uusiminen Lahdessa, Koy Toimistokartano Huopakaton ja peltikaton uusiminen Lahdessa, Koy Toimistokartano Huopakaton ja peltikaton uusiminen Lahdessa, Koy Toimistokartano Huopakaton ja peltikaton uusiminen Lahdessa, Koy Toimistokartano

Kattoremontit vuosikymmenten kokemuksella Lahdessa

Kun täsmäkorjaukset eivät enää riitä on katon uusiminen, eli kattoremontti, ajankohtainen. Ennen remontin varsinaista suunnittelua katolle kannattaa teettää puolueeton kattotarkastus. Kattotarkastuksen pohjalta luotettava kattourakoitsija pystyy kertomaan jo etukäteen, millainen ratkaisu olisi kestävin ja kustannustehokkain juuri teidän katollenne.

Lahden toimipisteestä löytyy mittava kokemus erilaisista kattoremonteista niin pelti-, huopa- kuin kuparikatoillekin. Saumapeltikatolle ja huopakatolle kattoremontti voidaan totetuttaa myös ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Tutustu kattoremontteihin tarkemmin »

Kattoremontti kohde työn alla
IKIKOURU® asennettuna kerrostalon katolle Rovaniemellä

IKIKOURU® soveltuu kaikille kattotyypeille

IKIKOURU® soveltuu kaikille kattotyypeille niin rivipelti-, huopa-, muotopelti- kuin tiilikatoillekin. Työmenetelmät voivat vaihdella kattotyypeittäin.

  • Rivipeltikatolla kumi kiinnitetään vesikaton ja kourun lukkosauman alle.
  • Huopakatolla kumi liitetään vesikattoon kumibitumikermillä.
  • Muotopelti-, tiili-, ja mineriittikatoilla liitos tehdään peltilistoilla aluskatteen alle.
  • Uudiskohteissa kumi asennetaan kouruun ennen varsinaisen katteen asennusta.

Lue lisää IKIKOURU®-ratkaisusta »

Kattotyöt Lahdessa monipuolisesti

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Lahdessa ja Päijät-Hämeen alueella hoitaa Kattotutka Lahti.

Katso kaikki kattopalvelumme Lahdessa »

As Oy Vapaudenkatu 2, kattoremontti Lahti
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru