Referenssit / Koy Mäntäsälän Säästökulma

Koy Mäntsälän Säästökulma, Mäntsälä

Monipuolinen kermikattoremontti ja peltikaton maalaus Mäntsälässä.

Monipuolinen liikerakennuksen kattoremontti ja peltikaton huoltomaalaus Mäntsälässä

Mäntsälässä sijaitsevan liike- ja asuinrakennuksen Kiinteistö Oy Mäntsälän Säästökulman kiinteistön kaikkia vesikatto-osioita kattava n. 2000 m² kattoremontti toteutettiin syksyllä 2023. Kermikatteet uusittiin remontissa kokonaan ja peltikatto-osiot kunnostettiin maalaustyönä.

Kattoremontin yhteydessä uusittiin kiinteistön vesikourut ja syöksytorvet sekä asennettiin 70 metriä IKIKOURU®:a. Sadevesijärjestelmän uusimisessa kunnioitettiin vanhoja arkkitehtuurisia perinteitä, kun vesikourut ja syöksytorvet uusittiin kantikkaina malleina.

Pyydä tarjous kattoremontista

Katso kaikki kattopalvelumme Uudellamaalla

Kattotyöt Uusimaa:

Kattotutka Helsinki
010 680 4001 Tutustu palveluihimme »

Huopakatto, kermikatto, bitumikatto – sopii kaikenkokoisille katoille

Kattotutkan huopakatto, käytetään myös kermikatto ja bitumikatto nimityksiä, sopii kaikenkokoisiin kohteisiin, aina pienistä katoksista ja kerrostaloista suuriin halleihin sekä vaativiin pihakansiin. Myös huopakaton vuototarkastus, paikkaus ja huolto kuuluvat kattavaan palvelutarjontaamme.

Huopakatoista löytyy useita vaihtoehtoja niin harjakatoille kuin loiville ja tasakatoillekin. Harjakatoilla bitumikate kiinnitetään joko naulaamalla tai liimaamalla bitumilla alustaansa. Loiville katoille, erityisesti tasakatoille kate kiinnitetään liimaamalla. Bitumikaton asennuksessa on aina päämääränä toimiva ja kestävä katto. 

Lue huopakaton ominaisuuksista tarkemmin »

ELINKAARIKATTO® – As Oy Pengerkatu, Helsinki
Maalauksen kestävyyteen vaikuttaa moni tekijä

Peltikaton maalaus pidentää katon elinkaarta

Suomessa peltikatto altistuu hyvin erilaisille sääolosuhteille ja jos maalipintaan tulee syystä tai toisesta vaurioita, alkaa korroosion kehittyminen peltikatteessa. Jos katolla ei ole säännöllistä kattohuoltoa, pääsee pelti helposti ruostumaan ja voi kulua puhki jopa muutamassa vuodessa.

Peltikaton maalaus kannattaakin suorittaa ajoissa, sillä huoltomaalauksen ansiosta muutoin ehjän katteen elinkaarta on mahdollista jatkaa jopa 15 vuotta.

Tutustu katon maalaukseen tarkemmin »

 

Kattoremontit ja kattotyöt Uudellamaalla

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot katemateriaalista riippumatta. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt koko Uudenmaan alueella hoitaa Kattotutka Helsinki.

Tutustu tarkemmin palvelutarjontaamme Uudellamaalla »

Huopakattoremontti Jokiniemen koulu, Vantaa
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru