Referenssit / Koy Koskipuistonkulma

Koy Koskipuistonkulma, Tampere

ELINKAARIKATTO® kerrostaloon Tamperella

ELINKAARIKATTO® 25 vuoden takuulla kerrostaloon Tampereen ydinkeskustassa

Koy Koskipuistonkulman kattoremontti toteutettiin Kattotutkan ELINKAARIKATTO® -urakkamallilla, konesaumattuna peltikattona. Kattoremontin yhteydessä räystään tuuletusta parannettiin, kiinteät vesikourut saneerattiin IKIKOURU® -saneerausmenetelmällä ja katolle asennettiin uudet kattoturvatuotteet.

Lue laajempi artikkeli tähän kattoremonttiin liittyen

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Pirkanmaa:

Kattotutka Tampere
010 680 4040 Tutustu palveluihimme »
ELINKAARIKATTO® 25 vuoden takuulla kerrostaloon Tampereen ydinkeskustassa ELINKAARIKATTO® 25 vuoden takuulla kerrostaloon Tampereen ydinkeskustassa ELINKAARIKATTO® 25 vuoden takuulla kerrostaloon Tampereen ydinkeskustassa ELINKAARIKATTO® 25 vuoden takuulla kerrostaloon Tampereen ydinkeskustassa ELINKAARIKATTO® 25 vuoden takuulla kerrostaloon Tampereen ydinkeskustassa ELINKAARIKATTO® 25 vuoden takuulla kerrostaloon Tampereen ydinkeskustassa ELINKAARIKATTO® 25 vuoden takuulla kerrostaloon Tampereen ydinkeskustassa ELINKAARIKATTO® 25 vuoden takuulla kerrostaloon Tampereen ydinkeskustassa ELINKAARIKATTO® 25 vuoden takuulla kerrostaloon Tampereen ydinkeskustassa

ELINKAARIKATTO® on enemmän kuin kattoremontti

ELINKAARIKATTO® -urakkamallimme on elinkaariajatteluun pohjautuva innovaatio KVR-urakasta. Siinä tilaaja ulkoistaa koko kattoremontin kokonaisvastuun aina lähtötilanteen kartoituksesta ja suunnittelusta alkaen kattourakoitsijalle. Vastineeksi tilaaja saa 25 vuodeksi uuden katon täydellisen ylläpidon kattourakoitsijan vastuulla ja 25 vuoden takuulla. ELINKAARIKATTO® on saatavilla saumapeltikatolle ja huopakatoille vain Kattotutkalta.

Jotta voimme tarjota uutta ja vieläkin parempaa urakkamallia, on meidän tunnettava nykytilanteen keskeisimmät ongelmakohdat, joita kiinteistöjen kattoremontteihin hyvin usein liittyy. Selkeitä ongelmakohtia ovat mm. suunnittelu, remontin laajuus sekä huollon puute.

Lue lisää ELINKAARIKATTO® -remontista»

ELINKAARIKATTO® – kattokvartaali on 25 vuotta
Kattoremontti Tampereen keskustassa

Tampereen monipuoliset kattopalvelut

Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kaikenlaiset kiinteistöjen katot katemateriaalista riippumatta – niin isoissa kuin pienissäkin kiinteistöissä. Elinkaariajatteluun pohjatuvan palvelukonseptimme tukipilareita ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella hoitaa Kattotutka Tampere.

Tutustu tarkemmin palvelutarjontaamme Tampereella »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru