Referenssit / Koy Kirkkokatu 8

Koy Kirkkokatu 8, Oulu

Pallas-talon kattoremontti Oulussa

Haastava kattoremontti Rotuaarin pallon kupeessa Oulussa

Vuonna 1908 rakennettu, arkkitehti Valter Thoménin suunnittelema Kiinteistö Oy Kirkkokatu 8:n rakennus tunnetaan Oulussa tuttavallisemmin Pallas-talona. Tämä ydinkeskustan ykköspaikalla, Rotuaarilla sijaitseva arvokiinteistö kuuluu Oulun rakennushistoriallisesti merkittäviin kohteisiin. Vanhan savitiilikaton elinkaari oli päättynyt ja kattovuodoista haluttiin eroon. Uusi saumattu, sinkitty peltikate syntyi kokeneiden kattopeltiseppien taidonnäytteenä. Katolla oli paljon vaativia, erityisen tarkkaa peltisepän ammattitaitoa vaativia yksityiskohtia, kuten monimuotoisia ja suuria hormeja, kattolyhtyjä sekä taitteita. Kattoremontin yhteydessä uusittiin myös sadevesikourut, jotka pinnoitettiin Kattotutkan IKIKOURU® -menetelmällä ja varustettiin lämmityskaapeleilla.

"Kattotutkan peltiseppien kädenjälkeä on ollut mahtavaa katsoa ja ihastella. Positiivista on myös se, että asioista on kysytty avoimesti suunnittelijoilta, eikä ole vain tehty kysymättä ja tietämättä mitä suunnittelija on tarkoittanut. Tämä kertoo ammattitaidosta ja vastuunkantamisesta."
Työmaan valvojana toiminut RI Matti Kortelainen Insinööritoimisto Refectio Oy:stä.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Pohjois-Pohjanmaa:

Kattotutka Oulu
010 680 4030 Tutustu palveluihimme »
Haastava kattoremontti Rotuaarilla Oulussa Haastava kattoremontti Rotuaarilla Oulussa Haastava kattoremontti Rotuaarilla Oulussa Haastava kattoremontti Rotuaarilla Oulussa Haastava kattoremontti Rotuaarilla Oulussa Haastava kattoremontti Rotuaarilla Oulussa Haastava kattoremontti Rotuaarilla Oulussa Haastava kattoremontti Rotuaarilla Oulussa Haastava kattoremontti Rotuaarilla Oulussa

Kattoremontit Oulussa

Kun täsmäkorjaukset eivät enää riitä on katon uusiminen, eli kattoremontti, ajankohtainen. Ennen remontin varsinaista suunnittelua katolle kannattaa teettää puolueeton kattotarkastus. Kattotarkastuksen pohjalta luotettava kattourakoitsija pystyy kertomaan jo etukäteen, millainen ratkaisu olisi kestävin ja kustannustehokkain juuri teidän katollenne.

Oulun toimipisteestä löytyy mittava kokemus erilaisista kattoremonteista niin pelti- kuin huopakatoillekin. Saumapeltikatolle ja huopakatolle kattoremontti voidaan totetuttaa myös ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Tutustu kattoremontteihin tarkemmin »

As Oy Haavanvesa ja Haavansarka, kattoremontti Oulu
Yli-Iin kirkko, kattoremontti Oulu

Kattotyöt Oulussa ja Pohjois-Pohjanmaalla

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Oulussa ja Pohjois-Pohjanmaalla hoitaa Kattotutka Oulu.

Tutustu tarkemmin palvelutarjontaamme Oulussa »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru