Pallas-talo, Oulu

Haastava kattoremontti Rotuaarin pallon kupeessa Oulussa!

Jaa meidät:

Vuonna 1908 rakennettu, arkkitehti Valter Thoménin suunnittelema Kiinteistö Oy Kirkkokatu 8:n rakennus tunnetaan Oulussa tuttavallisemmin Pallas-talona. Tämä ydinkeskustan ykköspaikalla, Rotuaarilla sijaitseva arvokiinteistö kuuluu Oulun rakennushistoriallisesti merkittäviin kohteisiin.

Vanhan savitiilikaton elinkaari oli päättynyt ja kattovuodoista haluttiin eroon. Uusi saumattu, sinkitty peltikate syntyi kokeneiden kattopeltiseppien taidonnäytteenä. Katolla oli paljon vaativia, erityisen tarkkaa peltisepän ammattitaitoa vaativia yksityiskohtia, kuten monimuotoisia ja suuria hormeja, kattolyhtyjä sekä taitteita. Kattoremontin yhteydessä uusittiin myös sadevesikourut, jotka pinnoitettiin Kattotutkan IKIKOURU® -menetelmällä ja varustettiin lämmityskaapeleilla.

"Kattotutkan peltiseppien kädenjälkeä on ollut mahtavaa katsoa ja ihastella. Positiivista on myös se, että asioista on kysytty avoimesti suunnittelijoilta, eikä ole vain tehty kysymättä ja tietämättä mitä suunnittelija on tarkoittanut. Tämä kertoo ammattitaidosta ja vastuunkantamisesta."
Työmaan valvojana toiminut RI Matti Kortelainen Insinööritoimisto Refectio Oy:stä.

Pyydä tarjous kattoremontista Oulun toimipisteestämme!

Takaisin listaukseen

Kattotutka Oy

Äyritie 12 A, 01510 VANTAA
Hallinto 010 680 4000
Sähköposti myynti@kattotutka.fi
Seuraa meitä Facebookissa!

Yhteystietomme

Kattotutka julkaisee Kattoposti-lehteä,
josta löydät alan
tuoreimmat
kuulumiset.

Lue e-lehtenä

Kattotutka on kattoalan valtakunnallinen toimija
yli 50.000 referenssillä,
11 toimipisteellä ja
250 työntekijällä.

Tutustu meihin