KOy Jyväskylän Kankaankatu 17, Jyväskylä

Etusivu » Referenssit (vanha) » Peltikaton huoltomaalaukset » KOy Jyväskylän Kankaankatu 17, Jyväskylä

Jaa meidät:

Kohde on toimistorakennus Jyväskylän Taulumäellä. Katteena rivipeltikatto, joka peruskorjattiin ja maalattiin kesällä 2003.

Vesikatossa oli vuotoja. Monet yksityiskohdat oli alun perin tehty virheellisesti. Pahimpia vuotopaikkoja oli korjattu väliaikaisesti kittaamalla.

Kahden lappeen liitoskohta, joka vuotaa. Syynä on työvirhe.

Sama yksityiskohta korjattuna.


IV-piipuista puuttui taustakaadot ja vesi seisoi niiden takana aiheuttaen vuotoa. Kuvassa RT85-10562 -mukainen juuripellitys taustakaatoineen.

Mainostaulun jalat oli kiinnitetty "maan tavan mukaan" katteen läpi. Kiinnitysreijät korjattiin ja kiinnitykset uusittiin RT-kortin ohjeiden mukaisiksi. Kiinnike ei enää lävistä katepeltiä.

Kahden lappeen väliin jäävä kuru oli ongelmapaikka. Kuru ja sen kaadot uusittiin kokonaan. Myös siihen liittyvän lyhyen lappeen kaatoon tehtiin korjaus.

Lopuksi katto hiekka-vesipestiin ja maalattiin. Koko kiinteistö pesi kattoremontin aikana kasvonsa. Työ tehtiin kaikilta osin ammattitaidolla ja aikataulun puitteissa.

Kattotutka Oy

Äyritie 12 A, 01510 VANTAA
Hallinto 010 680 4000
Sähköposti myynti@kattotutka.fi
Seuraa meitä Facebookissa!

Yhteystietomme

Kattotutka julkaisee Kattoposti-lehteä,
josta löydät alan
tuoreimmat
kuulumiset.

Lue e-lehtenä

Kattotutka on kattoalan valtakunnallinen toimija
yli 50.000 referenssillä,
11 toimipisteellä ja
250 työntekijällä.

Tutustu meihin

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Katso sivuston käyttöehdot. Katso rekisteriseloste. ok