Referenssit / Koy Joensuun Yhdyslinna

Koy Joensuun Yhdyslinna, Joensuu

Kattoremontti Joensuun keskustassa

Mittava kattoremontti Joensuun ydinkeskustassa torin laidalla

Joensuun torin reunalla Kauppa- ja Sitakadun kulmassa sijaitsevan Kiinteistö Oy Joensuun Yhdyslinnan elinkaarensa päähän tullut peltikatto uusittiin konesaumatuksi peltikatoksi kesällä 2017. Kattourakan yhteydessä myös peltikattojen keskellä oleva käännetty kattorakenne muutettiin huopakatoksi ja piilovesikourut saneerattiin Kattotutkan IKIKOURU®-saneerauksella. Aivan yhdinkeskustassa tehty suuri kattoremontti sujui hienosti ja kattopeltiseppiemme sekä kattoasentajiemme tekemää työtä kelpaa ihastella. Kattotutkalla on mittava kokemus haastavissakin olosuhteissa - kuten kaupunkien keskustoissa - tehtävistä kattoremonteista. Vuonna 2016 teimme Kattoremontin Yhdyslinnan viereiseen taloon Koy Teräskulmaan.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Pohjois-Karjala:

Kattotutka Joensuu
010 680 4070 Tutustu palveluihimme »
Mittava kattoremontti Joensuun ydinkeskustassa torin laidalla Mittava kattoremontti Joensuun ydinkeskustassa torin laidalla Mittava kattoremontti Joensuun ydinkeskustassa torin laidalla Mittava kattoremontti Joensuun ydinkeskustassa torin laidalla Mittava kattoremontti Joensuun ydinkeskustassa torin laidalla Mittava kattoremontti Joensuun ydinkeskustassa torin laidalla Mittava kattoremontti Joensuun ydinkeskustassa torin laidalla Mittava kattoremontti Joensuun ydinkeskustassa torin laidalla Mittava kattoremontti Joensuun ydinkeskustassa torin laidalla

Kattoremontit vuosikymmenten kokemuksella

Kun täsmäkorjaukset eivät enää riitä on katon uusiminen, eli kattoremontti, ajankohtainen. Ennen remontin varsinaista suunnittelua katolle kannattaa teettää puolueeton kattotarkastus. Kattotarkastuksen pohjalta luotettava kattourakoitsija pystyy kertomaan jo etukäteen, millainen ratkaisu olisi kestävin ja kustannustehokkain juuri teidän katollenne.

Joensuun toimipisteestä löytyy mittava kokemus erilaisista kattoremonteista niin pelti-, huopa- kuin kuparikatoillekin. Saumapeltikatolle ja huopakatolle kattoremontti voidaan totetuttaa myös ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Tutustu kattoremontteihin tarkemmin »

Katon korjaus peltikatolla
Koy Joensuun Yhdyslinna, kattoremontti Joensuu

Joensuun monipuoliset kattopalvelut

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Joensuussa ja Pohjois-Karjalan alueella hoitaa Kattotutka Joensuu.

Katso Joensuun kattopalvelut tarkemmin »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru