Referenssit / Koy Hulikakku

Koy Hulikakku, Oulu

Monimuotoinen peltikattoremontti Oulussa

Upea saumapeltikatto suojelukohteeseen Oulun keskustassa

Koy Hulikakku on aivan Oulun keskustassa sijaitseva, tunnettu rakennus, joka on Museoviraston suojelukohde. Kyseessä on vuonna 1910 rakennettu vanha Oulun Osuuskaupan talo, jossa on toiminut aikoinaan mm. makkaratehdas, sauna ja leipomo. Rakennus on 1990-luvulla saneerattu asumiskäyttöön. Kattotutkan kokeneet peltisepät toteuttivat tämänkin erittäin monimuotoisen peltikaton, jossa on poikkeuksellisen paljon yksityiskohtia ja kaarevia muotoja yms. Ammattitaitoisten ja kokeneiden kattopeltiseppien unelmakohde kattoremontille!

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Pohjois-Pohjanmaa:

Kattotutka Oulu
010 680 4030 Tutustu palveluihimme »
Upea saumapeltikatto suojelukohteeseen Oulun keskustassa Upea saumapeltikatto suojelukohteeseen Oulun keskustassa Upea saumapeltikatto suojelukohteeseen Oulun keskustassa Upea saumapeltikatto suojelukohteeseen Oulun keskustassa Upea saumapeltikatto suojelukohteeseen Oulun keskustassa Upea saumapeltikatto suojelukohteeseen Oulun keskustassa Upea saumapeltikatto suojelukohteeseen Oulun keskustassa Upea saumapeltikatto suojelukohteeseen Oulun keskustassa Upea saumapeltikatto suojelukohteeseen Oulun keskustassa Upea saumapeltikatto suojelukohteeseen Oulun keskustassa

Konesaumattu peltikatto kestää aikaa

Konesaumakatto, eli rivipeltikatto tehdään yleisimmin sinkitystä (galvanoitu) teräspellistä käsityönä Kattotutkan kokeneiden kattopeltiseppien osaamisella. Kestävä ja pitkäikäinen peltikatto soveltuu kaikenlaisille katoille: erillistaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin, arvorakennuksiin jne.

Sinkityn peltikaton elinikä on säännöllisesti huollettuna todella pitkä, jopa yli 100 vuotta. Peltikatto voidaan tehdä myös valmiiksi pinnoitetusta pellistä.

Lue lisää peltikaton ominaisuuksista »

Taloyhtiön uusittu saumapeltikatto
Peltikatto soveltuu moneen tarkoitukseen

Kattoremontit ja muut kattotyöt Oulussa

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO®-palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Oulussa ja Pohjois-Pohjanmaalla hoitaa Kattotutka Oulu.

Tutustu tarkemmin palvelutarjontaamme Oulussa »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru