Referenssit / Koy Espoon Viherlaaksonranta 7

Koy Espoon Viherlaaksonranta 7

Konesaumakaton korjaus Espoossa.

Kerrostalon konesaumakaton korjaus ja uudelleen kiinnitys KATTOTAK®-kiinnikkeillä

Kattotyöt Uusimaa:

Kattotutka Helsinki
010 680 4001 Tutustu palveluihimme »

Espoolaiseen kerrostaloon oli tilattu korjaustöitä perinteiselle konesaumakatolle. Yksi tilattu korjaustoimenpide oli tiivistää saumoja butyylinauhalla. Kun saumoja lähdettiin avaamaan, huomattiin peltikaton kiinnikkeiden välin olevan todella harva. Sauman avauksia ei olisi pystytty suorittamaan ilman, että katto olisi lähtenyt irti kiinnikkeistään. Tarkemman keskustelun päätteeksi kohteessa päätetiin toteuttaa peltikaton uudelleen kiinnitys KATTOTAK®-kattokiinnikkeiden avulla. Tämän lisäksi tehtiin muut jo aiemmin sovitut peltikaton pienemmät korjaukset kuten tiivistykset, pellitykset, paikkamaalaukset sekä tarvittavat katon turvavarusteiden uusimiset.

”Kohteessa on perinteinen konesaumakatto, jonka tekovaiheessa kiinnikkeet oli asennettu todella harvakseltaan. Tästä johtuen peltikatto oli ajan myötä irronnut alusrakenteesta ja vaarana olisi ollut kattopeltien irtoaminen kovalla tuulella. Kattotutkan patentoitu KATTOTAK®-kiinnitysmenetelmä sopi mainiosti kohteen ja katon elinkaaren jatkamiseen. KATTOTAK®-kattokiinnikkeet ovat kustannustehokas ratkaisu, joka kiinnittää pellin turvallisesti alusrekenteeseen aiheuttamatta vuotoriskejä tai vahinkoa itse katteelle. KATTOTAK® on helppo ja nopea asentaa ilman pellin avaamista. KATTOTAK®-kiinnikkeet kiinnitetään sauman ylimmästä kohdasta ja kiinnikkeet asennetaan tarpeeksi tiheästi. Näin katon elinkaarta saadaan pidennettyä ja katto on jälleen turvallinen niin asukkaiden kuin sivullistenkin näkökulmasta.”

Ville Rivinoja, aluepäällikkö pääkaupunkiseudun avainasiakasyksikkö

Pyydä tarjous katon korjauksesta

KATTOTAK® – Myrskynvarma kattokiinnike peltikatoille

KATTOTAK® on patentoitu menetelmä löystyneen tai liian harvaan kiinnitetyn rivipeltikaton uudelleen kiinnittämiseen. Kiinnitys tehdään aina turvallisesti katetta lävistämättä.

Tutustu tarkemmin »

KATTOTAK®-kattokiinnike asennettuna
Referenssit Espoo

Monipuoliset kattopalvelut Espoossa

Palvelukonseptimme kolme askelta vesikaton hyvinvointiin ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden sekä julkisten rakennusten katot katemateriaalista ja kattotyypistä riippumatta.

Kattoremontit onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna, johon sisältyvät kattotarkastus, remontin suunnittelu, toteutuksen sekä ylläpito 25 vuodeksi.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Espoossa ja koko Uudenmaan alueella hoitaa Kattotutka Helsinki.

Tutustu tarkemmin palvelutarjontaamme Espoossa

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru