Referenssit / Kouvolan Validia-talo

Validia-talo, Kouvola

Kouvolan Validia-talon huopakattoremontti

Uusi huopakatto Kouvolan Validia-taloon

Kouvolan Validia-talon kermikatto uusittiin vuonna 2022 Kattotutkan huopakattoammattilaisten toimesta. Huopakattoa uusittiin yhteensä n. 650 m² verran.

Kattoremontin yhteydessä tehtiin myös muita parannuksia katolle, erityisesti sadevesien poistoon kiinnitettiin huomiota. Katolla olevat kattokaivot uusittiin ja kaatoja parannettiin. IV-konehuoneen osalta uusittiin vedenpoisto sekä korjattiin kallistukset. Konehuoneen seinään asennettiin myös uusi vaijerijärjestelmä. Myös IV-nuohousluukkuja korotettiin ja kannet uusittiin.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Kymenlaakso:

Kattotutka Kouvola
010 680 4020 Tutustu palveluihimme »

Huopakatto sopii kaikenkokoisille katoille

Kattotutkan huopakatto, käytetään myös kermikatto ja bitumikatto nimityksiä, sopii kaikenkokoisiin kohteisiin, aina pienistä katoksista ja kerrostaloista suuriin halleihin sekä vaativiin pihakansiin. Myös huopakaton vuototarkastus, paikkaus ja huolto kuuluvat kattavaan palvelutarjontaamme.

Huopakatoista löytyy useita vaihtoehtoja niin harjakatoille kuin loiville ja tasakatoillekin. Harjakatoilla bitumikate kiinnitetään joko naulaamalla tai liimaamalla bitumilla alustaansa. Loiville katoille, erityisesti tasakatoille kate kiinnitetään liimaamalla. Bitumikaton asennuksessa on aina päämääränä toimiva ja kestävä katto. 

Lue lisää huopakaton ominaisuuksista »

Vihreä kermikatto Helsingin Viikinmäessä
Maalauksen kestävyyteen vaikuttaa moni tekijä

Kattotyöt monipuolisesti Kouvolassa

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Kouvolassa ja koko Kymenlaakson alueella hoitaa Kattotutka Kouvola.

Lue lisää kattopalveluista Kouvolassa »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru