Referenssit / As Oy Kairatie

As Oy Kairatie, Rovaniemi

Kerrostaloyhtiön kattoremontti Rovaniemellä

Taloyhtiön kattoremontti ja IKIKOURU®-saneeraus Rovaniemellä

Rovaniemellä osoitteessa Koskikatu 62-64 sijaitsevan As Oy Kairatien taloyhtiön kahden kerrostalon peltikatot uusittiin Kattotutkan kokeneiden kattopeltiseppien tekemänä konesaumakattona ja samalla kohteeseen asennettiin myös IKIKOURU®. Lisäksi talon ilmanvaihtoa parannettiin kattoremontin yhteydessä katolle asennettavien Eskonin alipainetuulettimien avulla.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Lappi:

Kattotutka Rovaniemi
010 680 4080 Tutustu palveluihimme »
Taloyhtiön kattoremontti ja IKIKOURU®-saneeraus Rovaniemellä Taloyhtiön kattoremontti ja IKIKOURU®-saneeraus Rovaniemellä Taloyhtiön kattoremontti ja IKIKOURU®-saneeraus Rovaniemellä Taloyhtiön kattoremontti ja IKIKOURU®-saneeraus Rovaniemellä Taloyhtiön kattoremontti ja IKIKOURU®-saneeraus Rovaniemellä Taloyhtiön kattoremontti ja IKIKOURU®-saneeraus Rovaniemellä Taloyhtiön kattoremontti ja IKIKOURU®-saneeraus Rovaniemellä Taloyhtiön kattoremontti ja IKIKOURU®-saneeraus Rovaniemellä Taloyhtiön kattoremontti ja IKIKOURU®-saneeraus Rovaniemellä

Kattoremontti Rovaniemi

Kun täsmäkorjaukset eivät enää riitä on katon uusiminen, eli kattoremontti, ajankohtainen. Ennen remontin varsinaista suunnittelua katolle kannattaa teettää puolueeton kattotarkastus. Kattotarkastuksen pohjalta luotettava kattourakoitsija pystyy kertomaan jo etukäteen, millainen ratkaisu olisi kestävin ja kustannustehokkain juuri teidän katollenne.

Rovaniemen toimipisteestä löytyy mittava kokemus erilaisista kattoremonteista niin pelti-, huopa- kuin kuparikatoillekin. Saumapeltikatolle ja huopakatolle kattoremontti voidaan totetuttaa myös ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Tutustu kattoremontteihin tarkemmin »

Kattopalvelut Rovaniemi – As Oy Ounastalo
IKIKOURU® valmistetaan EPDM-Superseal-kumista

IKIKOURU® – ratkaisu vuotaviin vesikouruihin

IKIKOURU® soveltuu kaikille kattotyypeille niin rivipelti-, huopa-, muotopelti- kuin tiilikatoillekin. Työmenetelmät voivat vaihdella kattotyypeittäin.

  • Rivipeltikatolla kumi kiinnitetään vesikaton ja kourun lukkosauman alle.
  • Huopakatolla kumi liitetään vesikattoon kumibitumikermillä.
  • Muotopelti-, tiili-, ja mineriittikatoilla liitos tehdään peltilistoilla aluskatteen alle.
  • Uudiskohteissa kumi asennetaan kouruun ennen varsinaisen katteen asennusta.

Lue lisää IKIKOURU®-ratkaisusta»

Monipuoliset kattotyöt Rovaniemellä

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt koko Lapin alueella hoitaa Kattotutka Rovaniemi.

Tutustu tarkemmin palvelutarjontaamme Rovaniemellä »

Katon korjaus peltikatolla
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru