Referenssit / Kissakosken vesivoimalaitos

Kissakosken vesivoimalaitos, Hirvensalmi

Vesivoimalaitoksen uusittu kolmirimahuopakate

Kissakosken vesivoimalaitoksen huopakatto uusittiin osana voimalaitoksen suurempaa peruskorjausta

Hirvensalmen Kissakoskella sijaitsevan Kissakosken vesivoimalaitoksen katto uusittiin perin pohjaisesti kermikattoasentajiemme toimesta.  

Kolmirimahuopakattoa uusittiin kaiken kaikkiaan noin 400 m². Katolle uusittiin remontin aikana myös puurakenteet, puhallusvillaeristys, kattoikkunat, kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät jalkaränneineen. Myös vesivoimalaitoksen torni huoltomaalattiin saneerauksen yhteydessä.

Kattoremontti toteutettiin Museoviraston hyväksymien suunnitelmien mukaisesti kesän 2020 aikana. Hanke valmistui aikataulun mukaisesti osana voimalaitoksen suurempaa peruskorjausta. Laitoksen on tarkoitus pyörittää vedestä sähköä jälleen joulukuusta 2020 alkaen.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Keski-Suomi:

Kattotutka Jyväskylä
010 680 4060 Tutustu palveluihimme »
Kissakosken vesivoimalaitoksen uusittu kolmirimahuopakate Kissakosken vesivoimalaitoksen uusittu kolmirimahuopakate Kissakosken vesivoimalaitoksen uusittu kolmirimahuopakate Kissakosken vesivoimalaitoksen uusittu kolmirimahuopakate Kissakosken vesivoimalaitoksen uusittu kolmirimahuopakate Kissakosken vesivoimalaitoksen uusittu kolmirimahuopakate Kissakosken vesivoimalaitoksen uusittu kolmirimahuopakate

Kattoremontit Jyväskylässä ja valtakunnallisesti

Kun täsmäkorjaukset eivät enää riitä on katon uusiminen, eli kattoremontti, ajankohtainen. Ennen remontin varsinaista suunnittelua katolle kannattaa teettää puolueeton kattotarkastus. Kattotarkastuksen pohjalta luotettava kattourakoitsija pystyy kertomaan jo etukäteen, millainen ratkaisu olisi kestävin ja kustannustehokkain juuri teidän katollenne.

Jyväskylän toimipisteestä löytyy mittava kokemus erilaisista kattoremonteista niin pelti-, huopa- kuin kuparikatoillekin. Saumapeltikatolle ja huopakatolle kattoremontti voidaan totetuttaa myös ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Tutustu kattoremontteihin tarkemmin »

Vaajakosken vanha vesivoimala
Katon korjaus peltikatolla

Kattotyöt Keski-Suomessa

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella hoitaa Kattotutka Jyväskylä.

Tutustu tarkemmin palvelutarjontaamme Jyväskylässä »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru