Ajankohtaista / Kattotutka – 28 vuotta vesikaton luotettavana kumppanina

Kattotutka – 28 vuotta vesikaton luotettavana kumppanina

Lue alta tarkemmin

Kattotutka – 28 vuotta vesikaton luotettavana kumppanina

17
maaliskuuta
2021
Uutinen

Kattotutka täyttää tänä vuonna jo 28 vuotta! Meillä tärkeitä arvoja ovat yrityksen alusta asti olleet turvallisuus, keskellä toimintaa oleminen ja luottamus.

Vuosikymmenten ajan olemme olleet turvallisia ja luotettavia kumppaneita asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme, mutta myös turvallinen ja luotettava työnantaja omille työntekijöillemme. Useilla työntekijöillämme onkin todella pitkiä työuria Kattotutkalla – osa on ollut mukana toiminnassa aina 1990-luvulta alkaen. Kehitämme jatkuvasti työturvallisuutta, jotta voimme taata, että työntekijämme pääsevät turvallisesti työmaalta kotiin myös tänään ja huomenna. Oikeisiin työmenetelmiin perustuva, rehellinen ja tehokas toimintakulttuuri on heijastunut siihen, että työntekijät voivat olla ylpeitä kattotutkalaisuudestaan.

Yrityksen alusta alkaen asennustyöt on tehty oikeilla menetelmillä ja ammattiylpeydellä. Vuosikymmenten vieriessä markkinoille on tullut mm. konesaumatuille peltikatoille uusia ”nopeita ja halpoja” korjausratkaisuja. Yksi toisensa jälkeen ne ovat kuitenkin jääneet marginaalisiksi tai poistuneet kokonaan markkinoilta ja lopulta on palattu toimiviin ammattilaisen tekemiin aina ko. kattomateriaalille kuuluviin korjaustöihin sekä esimerkiksi perinteiseen sivellintyönä tehtävään huoltomaalaukseen. Vuosikymmenestä toiseen nämä ovatkin osoittautuneet toimivimmiksi, pitkällä tähtäimellä edullisimmiksi ja huolettomimmiksi ratkaisuiksi. Kattotutkalaisena voi olla ylpeä yrityksen kestävästä linjasta noudattaa oikeita korjaus- ja työmenetelmiä ns. pikavoittojen sijasta.

Myös kattotarkastukset ovat olleet iso osa Kattotutkan tarinaa aina 90-luvun lopusta alkaen. Vuosituhannen vaihtuessa tarkastustoiminta kehittyi toden teolla, kun saimme ensimmäiset digikamerat käyttöömme. Tänä päivänä tarkastajien käytössä on monipuoliset työkalut ja raportointimenetelmät, unohtamatta vuosikymmenten aikana kertyneitä perinteitä ja hyväksi havaittuja toimintatapoja. Voimme ylpeänä todeta, että kattotarkastajamme tuntevat vesikatot ja niiden yksityiskohdat. Ammattitaito on yhdistelmä vuosikymmenten kokemuksesta vesikattojen parissa, uraauurtavasta kehitystyöstä sekä intohimosta kattoalaa kohtaan.

Asiakkaan etu on myös meidän etumme. Aina ei tarvitse uusia koko kattoa, vaan täsmäkorjaus voi olla parempi ratkaisu. Paras tarkastustulos on, ettei katolle tarvitse tehdä korjauksia. Jos kattoremonttiin kuitenkin päädytään, kannattaa sen suunnittelussa ja toteutuksessa ottaa huomioon elinkaariajattelu. Missä kunnossa uusittu katto on 10 tai vaikkapa 25 vuoden päästä? Pitkän kokemuksen pohjalta olemme vastanneet asiakkaiden tarpeisiin kokoamalla tarkastusosaamisen, toimiviksi todetut suunnittelu- ja toteutusmenetelmät sekä ymmärryksen vesikaton säännöllisestä huollosta tuotteeksi nimeltään Elinkaarikatto®.

Kokemuksella ja ammattitaidolla teemme jatkuvasti töitä kehittyäksemme entisestään työssämme kattojen turvallisena ammattilaisena ajaen samalla koko toimialaa eteenpäin myös kesän tulevana kattosesonkina sekä tulevinakin vuosikymmeninä.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru