Avoimet työpaikat / Kattotarkastaja Vantaa

Kattotarkastaja – Vantaa

Haemme nyt kattokuntotarkastajaa pääkaupunkiseudulle ja sen lähiympäristöön. Lue lisää ja jätä hakemuksesi.

Avoimet työpaikat / Kattotarkastaja Vantaa

Kattotarkastaja – Vantaa

Haemme nyt kattokuntotarkastajaa pääkaupunkiseudulle ja sen lähiympäristöön. Lue lisää ja jätä hakemuksesi.

Kattojen kuntotarkastaja – Vantaa

 

Onko sinulla rautainen kattotuntemus ja mahdollisesti vuosien kokemus kermitöistä tai kattopeltisepän töistä? Haluatko ottaa urallasi seuraavan stepin ja siirtyä kattojen tekemisestä niiden tarkastamiseen? Voit myös olla rakennusalalta valmistunut insinööri tai mestari, joka kokee katot ja niiden tarkastamisen omakseen.

Haemme nyt kattokuntotarkastajaa pääkaupunkiseudulle ja sen lähiympäristöön. Päivittäiseen tarkastajan työhön kuuluu itsenäisesti erityyppisten kattojen tarkastukset ja pienet huoltotyöt sekä tarkastusraporttien laadinta.

Odotamme sinulta:

  • Hyvää fyysistä kuntoa ja innokasta otetta työhön
  • Vankkaa kokemusta vesikatoista
  • Ennakkoluulotonta asennetta IT-laitteiden käyttöön
  • Tervettä asennetta työturvallisuuteen
  • Kykyä itsenäiseen päätöksentekoon

Tarjoamme sinulle itsenäisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä hyvän yhteishengen omaavan työyhteisön. Palkkauksen lisäksi tarjoamme myös kattavat työterveyspalvelut ja terveysvakuutukset.

Me Kattotutkalla turvaamme suomalaisten kansallisvarallisuutta mahdollistamalla huolettomia aikoja kiinteistöjen vesikattojen alla. 30 toimintavuoden jälkeen meidät tunnetaan valtakunnallisesti vesikattoasioiden luotettavana kumppanina ja laadukkaana palveluntarjoajana. Asiakaskuntaamme ovat mm. kunnat, kaupungit, kiinteistöyhtiöt ja taloyhtiöt.

Toiminnassamme kattojen kuntotarkastukset ovat olleet yksi yrityksemme tukijaloista alusta saakka ja voimmekin sanoa olevamme uranuurtaja alalla Suomessa. Teemme tällä hetkellä yli 4000 kattotarkastusta vuodessa ja määrä kasvaa edelleen nopeasti.

Kattotutka Oy on vuodesta 1993 asti toiminut valtakunnallinen kattopalveluihin ja -tuotteisiin keskittynyt yhtiö. Toimimme sloganimme mukaisesti asiakkaidemme "Vesikaton luotettavana kumppanina" niin talo- ja kiinteistöyhtiöissä kuin myös julkisissa rakennuksissa.


Työ alkaa: huhtikuussa 2024
Palkkaus: kuukausipalkka + tulosbonus
Työaika: kokoaikatyö
Työnkesto: yli 12 kuukautta
Toimipisteen osoite: Teknobulevardi 3-5 F, 01510 Vantaa
Lisätietoja: tarkastustoimialan johtaja Ville Lindgren 040 749 3116

Jätäthän hakemuksesi 29.2.2024 klo 22.00 mennessä sähköpostitse, otsikolla Kattokuntotarkastaja – Vantaa, osoitteeseen: heikki.kumpulainen@kattotutka.fi

Turvallisesti keskellä toimintaa

Meillä Kattotutkalla tärkeitä arvoja ovat yrityksen alusta asti olleet turvallisuus, keskellä toimintaa oleminen ja luottamus. Olemme luotettavia kumppaneita asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, mutta myös luotettava työnantaja omille työntekijöillemme.

Heikki Kumpulainen
henkilöstöjohtaja ja työsuojelupäällikkö, Kattotutka Oy

Töissä Kattotutkalla

Millaista on kattotarkastajan tai -peltisepän työ? Entä millaista työskentely Kattotutkan tehtaalla on?

Lue, mitä työntekijämme kertovat Kattotutkasta ja työtehtävistään.

Tutustu tarkemmin »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru