Avoimet työpaikat / Kattoasentaja Lahti

Kattoasentaja – Lahti

Haemme nyt kattoasentajaa Lahden toimipisteeseemme pitämään asiakkaidemme kattoja kunnossa.

Kattoasentaja –  Lahti

 

Haluatko mukaan huippuporukkaan tekemään ja korjaamaan kattoja hyvällä fiiliksellä? Haemme nyt Lahden toimipisteeseemme kattoasentajaa/bitumieristäjää uusimaan, korjaamaan ja huoltamaan asiakkaidemme kattoja.

Haussa on nuorekas ja innokas kattoasentaja, joka haluaa oppia myös uutta. Aikaisempi kattokokemus kermitöistä/bitumieristämisestä katsotaan luonnollisesti eduksi, mutta myös asenne ratkaisee. Odotamme, että turvallisuus, ahkeruus, työn jälki ja luottamus ovat sinulle tärkeitä.

Tarjoamme hyvän yhteishengen ja mukavan työyhteisön. Palkkauksen päälle tarjoamme myös kattavat työterveyspalvelut ja henkilövakuutukset.

Kattotutka Oy on valtakunnallinen kattopalveluihin ja -tuotteisiin keskittynyt yhtiö. Toimimme sloganimme mukaisesti asiakkaidemme "Vesikaton luotettavana kumppanina" niin talo- ja kiinteistöyhtiöissä kuin myös julkisissa rakennuksissa.


Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan
Palkkaus: tuntipalkka/urakka
Työaika: kokoaikatyö
Työnkesto: yli 12 kuukautta
Toimipisteen osoite: Vasarakatu 10, 15700 Lahti
Lisätietoja: projektipäällikkö Juha Ikonen, 050 479 0513

Jätäthän hakemuksesi 31.10.2022 klo 22.00 mennessä sähköpostitse, otsikolla Kattoasentaja – Lahti, osoitteeseen: heikki.kumpulainen@kattotutka.fi

Turvallisesti keskellä toimintaa

Meillä Kattotutkalla tärkeitä arvoja ovat yrityksen alusta asti olleet turvallisuus, keskellä toimintaa oleminen ja luottamus. Olemme luotettavia kumppaneita asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, mutta myös luotettava työnantaja omille työntekijöillemme.

Heikki Kumpulainen
henkilöstöjohtaja ja työsuojelupäällikkö, Kattotutka Oy

Töissä Kattotutkalla

Millaista on kattotarkastajan tai -peltisepän työ? Entä millaista työskentely Kattotutkan tehtaalla on?

Lue, mitä työntekijämme kertovat Kattotutkasta ja työtehtävistään.

Tutustu tarkemmin »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru