Referenssit / Kangaslammin koulu

Kangaslammin koulu, Varkaus

Koulun kattoremontti Varkaudessa

Kangaslammin koulu sai uusitun tiili ja huopakatteen

Kattotutka toteutti Varkauden Kangaslammin koulun kattoremontin. Kohteeseen asennettiin sekä tiilikatto että huopakatto.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Pohjois-Savo:

Kattotutka Kuopio
010 680 4050 Tutustu palveluihimme »
Kangaslammin koulu sai uusitun tiili- ja huopakatteen Varkaudessa Kangaslammin koulu sai uusitun tiili- ja huopakatteen Varkaudessa Kangaslammin koulu sai uusitun tiili- ja huopakatteen Varkaudessa Kangaslammin koulu sai uusitun tiili- ja huopakatteen Varkaudessa Kangaslammin koulu sai uusitun tiili- ja huopakatteen Varkaudessa Kangaslammin koulu sai uusitun tiili- ja huopakatteen Varkaudessa Kangaslammin koulu sai uusitun tiili- ja huopakatteen Varkaudessa Kangaslammin koulu sai uusitun tiili- ja huopakatteen Varkaudessa Kangaslammin koulu sai uusitun tiili- ja huopakatteen Varkaudessa

Kattoremontit valtakunnallisesti jo vuodesta 1993

Kun täsmäkorjaukset eivät enää riitä on katon uusiminen, eli kattoremontti, ajankohtainen. Ennen remontin varsinaista suunnittelua katolle kannattaa teettää puolueeton kattotarkastus. Kattotarkastuksen pohjalta luotettava kattourakoitsija pystyy kertomaan jo etukäteen, millainen ratkaisu olisi kestävin ja kustannustehokkain juuri teidän katollenne.

Joensuun toimipisteestä löytyy mittava kokemus erilaisista kattoremonteista niin pelti-, huopa- kuin kuparikatoillekin. Saumapeltikatolle ja huopakatolle kattoremontti voidaan totetuttaa myös ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Tutustu kattoremontteihin tarkemmin »

Lumiesteet katolla
Kuparikattoremontti, Kuopion taidemuseo

Kattoremontit ja kattotyöt Kuopiossa ja Savossa

Tarkastamme, korjaamme ja huollammekaikenlaiset kiinteistöjen katot katemateriaalista riippumatta – niin isoissa kuin pienissäkin kiinteistöissä Kuopiossa, Savossa ja Itä-Suomen alueella. Kattoremontit toteutamme pelti-, kupari- ja huopakatoille.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Kuopion alueella hoitaa Kattotutka Kuopio.

Tutustu tarkemmin kattopalveluihimme Kuopiossa »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru