Jussilanpuisto 8 Toivakka

Etusivu » Referenssit (vanha) » Vesikaton pinnoitukset » Jussilanpuisto 8 Toivakka

Jaa meidät:

"Vartti-katetta", eli kuitusementtilevyä käytettiin yleisesti katteena 1980-90 -luvuilla.

Materiaali on usein edelleen käyttökuntoista, mutta pinnoitteen kuluminen ja värin haalistuminen tekee katteen ja koko talon yleisilmeestä epäsiistin. Usein tässä tilanteessa mietitään kattoremonttia.

Katto puhutti myös Toivakassa Jussilanpuisto 8 asukkaita.  Eri vaihtoehtoja selvitettiin ja koska kate havaittiin vielä hyväkuntoiseksi, niin sitä ei haluttu uusia. Niinpä taloyhtiössä päädyttii pinnoittamiseen.

.

Katto painepestiin kuumalla vedellä ja käsiteltiin A-Clean -kasvustonestoaineella. Sen jälkeen kuivunut kate käsiteltiin praimerilla halutun tarttuvuuden varmistamiseksi ja pinnoitettiin kahteen kertaan Isopaint-pinnoitteella.

Kate on nyt kuin uusi! Pinnoite suojaa ketelevyjä kostumiselta ja estää pakkasrapautumisen ja katteen alla säilyvät kuivina niin rakenteet, kuin asukkaatkin. Sokerina pohjalla on koko taloyhtiön kohentunut ilme, joka taatusti huomataan myös naapureissa!

 

Kattotutka Oy

Äyritie 12 A, 01510 VANTAA
Hallinto 010 680 4000
Sähköposti myynti@kattotutka.fi
Seuraa meitä Facebookissa!

Yhteystietomme

Kattotutka julkaisee Kattoposti-lehteä,
josta löydät alan
tuoreimmat
kuulumiset.

Lue e-lehtenä

Kattotutka on kattoalan valtakunnallinen toimija
yli 50.000 referenssillä,
11 toimipisteellä ja
250 työntekijällä.

Tutustu meihin

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Katso sivuston käyttöehdot. Katso rekisteriseloste. ok