Referenssit / Håkansbölen kartanon Pehtoorin talo

Håkansbölen kartanon Pehtoorin talo, Vantaa

Kolmiorimahuopakatto suojelukohteeseen Vantaalla

Pehtoorin talolle upea kolmiorimahuopakatto!

Håkansbölen kartanon suojeltu Pehtoorin talo on valmistunut noin 1830-luvulla. Kattotutka toteutti vesikattoremontin kohteeseen Vantaan kaupunginmuseon ohjeistuksen mukaisesti. Suojelukohteen vesikatto tehtiin kolmiorimahuopakatteena.

Pyydä tarjous kattoremontista

Katso kaikki kattopalvelumme Vantaalla

Kattotyöt Uusimaa:

Kattotutka Helsinki
010 680 4001 Tutustu palveluihimme »
Kolmiorimahuopakatto suojelukohteeseen Vantaalla, Håkansbölen kartanon Pehtoorin talo Kolmiorimahuopakatto suojelukohteeseen Vantaalla, Håkansbölen kartanon Pehtoorin talo Kolmiorimahuopakatto suojelukohteeseen Vantaalla, Håkansbölen kartanon Pehtoorin talo Kolmiorimahuopakatto suojelukohteeseen Vantaalla, Håkansbölen kartanon Pehtoorin talo Kolmiorimahuopakatto suojelukohteeseen Vantaalla, Håkansbölen kartanon Pehtoorin talo Kolmiorimahuopakatto suojelukohteeseen Vantaalla, Håkansbölen kartanon Pehtoorin talo Kolmiorimahuopakatto suojelukohteeseen Vantaalla, Håkansbölen kartanon Pehtoorin talo Kolmiorimahuopakatto suojelukohteeseen Vantaalla, Håkansbölen kartanon Pehtoorin talo Kolmiorimahuopakatto suojelukohteeseen Vantaalla, Håkansbölen kartanon Pehtoorin talo Kolmiorimahuopakatto suojelukohteeseen Vantaalla, Håkansbölen kartanon Pehtoorin talo

Huopakatosta on moneksi

Kattotutkan huopakatto, käytetään myös kermikatto ja bitumikatto nimityksiä, sopii kaikenkokoisiin kohteisiin, aina pienistä katoksista ja kerrostaloista suuriin halleihin sekä vaativiin pihakansiin. Myös huopakaton vuototarkastus, paikkaus ja huolto kuuluvat kattavaan palvelutarjontaamme.

Huopakatoista löytyy useita vaihtoehtoja niin harjakatoille kuin loiville ja tasakatoillekin. Harjakatoilla bitumikate kiinnitetään joko naulaamalla tai liimaamalla bitumilla alustaansa. Loiville katoille, erityisesti tasakatoille kate kiinnitetään liimaamalla. Bitumikaton asennuksessa on aina päämääränä toimiva ja kestävä katto. 

Lue huopakaton ominaisuuksista tarkemmin »

Vihreä kermikatto Helsingin Viikinmäessä
Huopakattoremontti Jokiniemen koulu, Vantaa

Kattoremontti ja muut kattotyöt Vantaalla

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot katemateriaalista riippumatta. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Vantaalla ja koko Uudenmaan alueella hoitaa Kattotutka Helsinki.

Tutustu tarkemmin palvelutarjontaamme Vantaalla »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru